Materiaal met een verhaal!

De fabrikanten voor wie DM de verdeling verzorgt, onderscheiden zich allemaal op het vlak van kwaliteit en productinnovatie. Ze leveren stuk voor stuk hoogwaardig elektrotechnisch materiaal af en verbeteren hun artikelen ook voortdurend om ze nóg doeltreffender, gebruiksvriendelijker en duurzamer te maken.

Over al die nieuwigheden en technologische ontwikkelingen valt heel wat te vertellen. Bladert u maar even door deze nieuwsberichten. U zal ongetwijfeld versteld staan van de troeven en de eindeloze mogelijkheden die ons elektrotechnisch materiaal te bieden heeft.

Nieuwe jaar 2023

2022 naar 2023

Lees meer

Huishoudelijke stekkers en koppelstekkers in verschillende kleuren

Huishoudelijke (koppel)stekkers ofwel mono (koppel)stekkers gebruik je overal. Net omdat je deze zo vaak gebruikt, kan het in een warboel eindigen. Daarom dat Bals met de simpele oplossing komt om de stekkers en koppelstekkers verschillende kleuren te geven. Op deze manier breng je structuur op je werkplaats met dezelfde functionaliteit!
Lees meer

Hoe kan ik mijn elektrische auto opladen?

Wanneer mensen denken aan een elektrische auto opladen, gaan de gedachten al snel naar uren wachten langs de kant van de weg. Deze optie bestaat, maar is maar 1 van de opties! Dus keuzes genoeg om het ongemak te beperken of te ontwijken.
Lees meer

IP waarde of beschermingsgraad, wat betekent het?

Ip waarde of beschermingsgraad zie je vaak verschijnen op CEE materiaal. Als je niet weet wat deze cijfers betekenen, kan dit redelijk verwarrend zijn. Maar geen nood! Het systeem is relatief logisch zoals je wat verder op deze pagina zal leren.
Lees meer

Prijswijziging B-Differentieel en EV-Line voor elektrische laadpalen

De nieuwe regering stelt zichzelf de doelstelling om tegen 2026 alle nieuwe bedrijfswagens elektrisch te maken. Wanneer je weet dat 1/10de van alle wagens op de Belgische wegen bedrijfswagens zijn, kan dit tellen. Ons wagenpark gaat er nooit meer hetzelfde uitzien! Door deze doelstelling gaat de vraag naar laadpalen, om dit immense wagenpark op te laden, bijgevolg ook omhoog.
Lees meer
Bals Quick Connect

Bals Quick-Connect

Werken met elektriciteit, zoals een stekker aansluiten, kan gevaarlijk zijn. Bij Bals® zitten de productingenieurs niet stil. Continu zijn ze bezig om hun producten te verbeteren en om ze nog praktischer en handiger te maken. Omdat de hoogwaardige artikelen van Bals de geldende veiligheidsnormen steeds overschrijden, is DM uit Heverlee, nabij Leuven, een trotse verdeler van dit merk.
Lees meer