Icon service Service & Kwaliteit

Bij DM gaan service en kwaliteit hand in hand. Al ruim 40 jaar streven wij naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Samen met u zoeken we graag het juiste antwoord op uw vragen. Omdat we geloven in goede persoonlijke relaties, in lange termijn partnerships en in samenwerkingen gebaseerd op respect en vertrouwen.

Wij kiezen er bewust voor om alleen elektrotechnische materialen te verdelen van topfabrikanten die kwaliteit, duurzaamheid en innovatie vooropstellen. Al onze producten creƫren een opvallende meerwaarde voor de eindgebruiker, uw klant dus, die de elektrische installatie uitvoert. Zowel qua technische prestaties, duurzaamheid als gebruikscomfort presteren onze artikelen ver boven de wettelijke normen en verwachtingen.

Benieuwd welke meerwaarde onze elektrotechnische materialen voor u in petto hebben? We lichten u de voordelen graag in detail toe en werken met plezier een concurrentieel prijsvoorstel op maat voor u uit.

Partnerships in vertrouwen

Natuurlijk kunnen we als invoerder en verdeler van elektrotechnisch materiaal onze producten perfect rechtstreeks leveren aan eindgebruikers zoals elektriciens, installateurs en particulieren, maar dat doen we liever niet. Onze service is namelijk helemaal afgestemd op de behoeften van de gespecialiseerde elektrotechnische groothandel. De meeste Belgische groothandels zijn net om die reden trouwens al jaren klant.

Wil dat zeggen dat we de rechtstreekse vragen van eindklanten onbeantwoord laten? Helemaal niet! We adviseren hen over de meest geschikte producten voor hun toepassing en verwijzen hen vervolgens door naar hun vertrouwde elektrotechnische groothandel voor de aankoop ervan.

Onze logistiek, administratie en prijszetting zijn specifiek aangepast aan de noden van de elektro groothandels. Toch mag u zich aan een uiterst persoonlijk service verwachten. Wij kennen onze klanten graag bij naam en appreciƫren een vlotte en persoonsgerichte samenwerking in vertrouwen. Test u onze service vooral zelf en neem contact met ons op. U zal meteen begrijpen wat we bedoelen.

Oplossend denken

Wenst u een bepaald product extra in de verf te zetten en kan u wel wat ondersteuning gebruiken bij de marketing? Zoekt u een heel specifiek product of heeft u bijzonder dringend een levering nodig? U mag het ons gerust vertellen. Probleemoplossend en proactief (samen)werken is onze tweede natuur. Het DM team gaat geen enkele uitdaging uit de weg als het op klantenservice aankomt!
Voor een goed gesprek komen we met plezier even bij u langs. Geheel vrijblijvend. U heeft niets te verliezen, maar des te meer te winnen. Met onze producten bent u zeker van een vlotte doorverkoop en ook onze prijszetting spreekt u vast wel aan.

Tot binnenkort!