Over Ons

Bedrijven helpen succesvol te worden door te streven naar veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Bij DM zijn we gefocust op een optimale dienstverlening voor de bouw-en eventsector, elektrisch technische groothandels en industrie.

 

Contacteer ons

 

Uitmuntende service

DM bestaat al sinds 1974 en heeft doorheen deze periode een sterke reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en kwaliteit. ook werken ze samen met een loyale klantenkring. De combinatie van de expertise in elektronische componenten, professionaliteit en de samenwerking binnen DM zorgen voor een uitmuntende service.

Vlotte communicatie

DM gelooft in het principe “communication is key”. Het is de basis van elke samenwerking.

Deskundig advies

DM is expert op vlak van elektrische materialen. Heeft u bepaalde vragen? Neem gerust contact met ons op.

Leveringszekerheid

DM garandeert leveringszekerheid, zo worden er onderbrekingen van de levering voorkomen en wordt de levering op lange termijn gewaarborgd.

 

Our Vision

 

DM heeft als visie om de industrie van de toekomst te omarmen en deze te voorzien van veilige, innovatieve en duurzame elektrische materialen.

Al onze producten creëren een opvallende meerwaarde voor diegene die de elektrische installatie uitvoert. Zowel qua technische prestaties, duurzaamheid als gebruikscomfort presteren onze artikelen boven de wettelijke normen en verwachtingen. DM biedt u hierin professioneel advies.

 

Our Values

Teamwork

Het personeel is het hart van onze onderneming, ze zijn van onschatbare waarde. DM kent geen hiërarchie en ziet het personeel als volwaardige beslissingsnemers.

Het teamwork van DM resulteert in:

✔ verbeterde communicatie

✔ verhoogde efficiëntie 

✔ creatieve oplossingen

ondersteuning en motivatie

 

Transparantie

Transparantie is een belangrijke waarde voor DM. DM is zo open en eerlijk mogelijk over beslissingen, processen en prestaties.

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is belangrijker dan ooit. We werken met partners samen die oog hebben voor het ethische aspect.

Waarom DM kiezen?

Partnerships in vertrouwen

Onze service is gericht op de gespecialiseerde elektrotechnische groothandel. Wanneer we vragen krijgen van eindgebruikers, zoals elektriciens, particulieren etc. adviseren we hen over de meest geschikte producten en verwijzen we ze door naar hun vertrouwde elektronische groothandel.

Onze logistiek, administratie en prijszetting zijn specifiek aangepast aan de noden van de klant.

We kennen onzen klanten graag bij naam, we voorzien ze van top service met een persoonlijke touch.

Contacteer ons

 

Selectief in onze productkeuze

Als je op zoek bent naar hoogwaardig elektrotechnisch installatiemateriaal, ben je bij DM aan het juiste adres. Als gespecialiseerd invoerder en verdeler leveren wij enkel aan elektrotechnische groothandels en werken we uitsluitend samen met fabrikanten met een onberispelijke reputatie en een bewezen track record van kwaliteitsvolle en duurzame producten die aan alle wettelijke normen voldoen.

 

Onze sterke merken

 

Oplossend denken

Wenst u een bepaald product extra in de verf te zetten en kan u wel wat ondersteuning gebruiken bij de marketing? Zoekt u een heel specifiek product of heeft u bijzonder dringend een levering nodig? U mag het ons gerust vertellen. Probleemoplossend en proactief (samen)werken is onze tweede natuur. Het DM team gaat geen enkele uitdaging uit de weg als het op klantenservice aankomt!

Voor een goed gesprek komen we met plezier even bij u langs. Geheel vrijblijvend. U heeft niets te verliezen, maar des te meer te winnen. Met onze producten bent u zeker van een vlotte doorverkoop en ook onze prijszetting spreekt u vast wel aan.

 

Vraag advies

 

Ons Team

 

 

Fritz

Gedelegeerd Bestuurder


0476 32 88 16

Nicolas

Sales & Marketing Manager


0472 85 79 96
Wouter Eerlingen

Wouter

Operationeel Manager


016 38 74 53
Danny Didden

Danny

Verkoop- En Projectondersteuning


0494 50 38 99
Foto Jorien

Jorien

Inside Sales


016/38.74.51
Nico Vandezande

Nico

Productie Verantwoordelijke


Sam Vandezande

Sam

Atelier Medewerker


Wim Boulanger

Wim

Magazijnier


Foto Karel

Karel

Atelier Medewerker