Over ons

De Maegd, nu DM, werd in 1974 opgericht door Luc De Maegd. Enige jaren later kwam Jan Mees, de huidige directeur, in dienst. De eerste invoer van elektrotechnische componenten bestond uit producten van Bals® en Hensel®. Nog altijd twee van onze grootste leveranciers. Ook de klanten schonken ons hun vertrouwen waardoor De Maegd gestaag uitgroeide tot een betrouwbare invoerder van toonaangevende elektrotechnische componenten.

In april 2017 kwam het bedrijf in handen van Fritz Maes. Samen met het team dat volledig mee de overstap maakte, wil hij op hetzelfde elan doorgaan. Met kennis van zaken oplossingen bieden door middel van betrouwbare kwaliteit en een goede service. We helpen u graag bij het uitdenken van afwijkende constructies, unieke toepassingen, bijzondere maten en uitvoeringen. Iets waarop we in de toekomst nog meer zullen focussen.

Onze nieuwe website is al een eerste stap naar een nog betere dienstverlening. Een transparante communicatie over alles wat we doen, mag je van ons ook verwachten. Ook het familiale karakter van onze organisatie willen we bestendigen. Met heel veel goesting geven onze medewerkers elke dag het beste van zichzelf voor onze klanten en leveranciers. Om snel en flexibel te kunnen inspelen op uw wensen en vragen.

Onze Missie

Bij DM zijn we gefocust op een optimale dienstverlening voor elektrisch technische groothandels en industrie. DM biedt u leveringszekerheid, deskundig advies, een vlotte communicatie en een uitmuntende service.

DM staat voor een persoonlijke relatie met de klant, lange termijn partnerships en samenwerking gebaseerd op respect en vertrouwen.

Onze visie

DM kiest er bewust voor om alleen elektrotechnische materialen te verdelen van topfabrikanten die kwaliteit, duurzaamheid en innovatie vooropstellen.

Al onze producten creëren een opvallende meerwaarde voor diegene die de elektrische installatie uitvoert. Zowel qua technische prestaties, duurzaamheid als gebruikscomfort presteren onze artikelen boven de wettelijke normen en verwachtingen. DM biedt u hierin professioneel advies.

Team DM

Waarom DM kiezen?

Partnerships in vertrouwen

Onze service is helemaal afgestemd op de behoeften van de gespecialiseerde elektrotechnische groothandel. De meeste Belgische groothandels zijn net om die reden al jaren klant.

Wanneer we vragen krijgen van eindgebruikers zoals elektriciens, installateurs en particulieren, adviseren we hen over de meest geschikte producten voor hun toepassing en verwijzen hen vervolgens door naar hun vertrouwde elektrotechnische groothandel voor de aankoop ervan.

Onze logistiek, administratie en prijszetting zijn specifiek aangepast aan de noden van de elektro groothandels. Toch mag u zich aan een uiterst persoonlijk service verwachten. Wij kennen onze klanten graag bij naam en appreciëren een vlotte en persoonsgerichte samenwerking in vertrouwen.

Test u onze service vooral zelf en neem contact met ons op via info@dm-power.be of op 016 40 03 02. U zal meteen begrijpen wat we bedoelen.

Heel selectief in onze productkeuze

Als gespecialiseerd invoerder en verdeler van elektrotechnisch installatiemateriaal maken we niet alleen de bewuste keuze om enkel te leveren aan elektrotechnische groothandels, we verdelen ook niet zomaar eender welke producten. Alleen fabrikanten met een onberispelijke reputatie, die gekend staan voor een hoogwaardige productkwaliteit, komen in aanmerking. Enkel zo kunnen we kwaliteitsvolle materialen aanbieden die aan alle wettelijke normen voldoen en maximale duurzaamheid garanderen.

Onze fabrikanten zitten ook niet stil. Geregeld kunnen we innovatieve nieuwigheden introduceren die de markt niet onberoerd laten.

Oplossend denken

Wenst u een bepaald product extra in de verf te zetten en kan u wel wat ondersteuning gebruiken bij de marketing? Zoekt u een heel specifiek product of heeft u bijzonder dringend een levering nodig? U mag het ons gerust vertellen. Probleemoplossend en proactief (samen)werken is onze tweede natuur. Het DM team gaat geen enkele uitdaging uit de weg als het op klantenservice aankomt!

Voor een goed gesprek komen we met plezier even bij u langs. Geheel vrijblijvend. U heeft niets te verliezen, maar des te meer te winnen. Met onze producten bent u zeker van een vlotte doorverkoop en ook onze prijszetting spreekt u vast wel aan.

Tot binnenkort!