Werkplaats & Veiligheid

Kwaliteit

Staat het product dat je zoekt niet in de catalogus? We hebben een werkplaats in ons gebouw met de beste materialen en bekwaam personeel die expert zijn in het samenstellen van uw product. Om de kwaliteit te garanderen testen we de eindproducten volgens de DIN EN 61439 norm.

 

Personaliseerbaar

Bals biedt gepersonaliseerde variaboxen en combinatiekasten aan. Om miscommunicatie te vermijden en sneller te werken doen wij dit binnenshuis.

Het enige dat je hoeft te doen is het onderstaande formulier invullen en doorsturen naar info@demaegd.be. Zo bekijken we wat de mogelijkheden zijn en maken we een persoonlijk prijsvoorstel, volledig vrijblijvend!

Aanvraag VBOX & COMBI (nl)

Snelheid

We besparen enorm veel tijd door het bouwen van de VBOX en rubber combinatiekasten in ons eigen atelier. De levertijd en communicatie van Duitsland valt weg terwijl de kwaliteit behouden wordt.  

Voor heel grote en dringende projecten slaan wij de handen in elkaar met een lokale partner. Natuurlijk voldoet deze partner ook aan onze hoge kwaliteitseisen!

Jouw grote projecten, geen probleem voor ons dus!

Veiligheid Is Prioriteit

DM neemt veiligheid heel serieus. De veiligheid van de gebruiker primeert. Onze merken en leveranciers worden op zorgvuldige manier geselecteerd.

We brengen alleen veilige producten op de markt. Alle producten voldoen aan de essentiële veiligheidseisen van de Europese en Belgische reglementeringen ter zake. Om deze veiligheid te garanderen werken we met bepaalde certificaten die aangeven dat het desbetreffende product goedgekeurd is. Deze certificaten bekomen we door de eindproducten te testen door een  geavanceerd testsysteem van Schleich.