Bals

Bals, voor de beste prestatie.

Bals produceert een compleet gamma CEE contactmaterialen en vertegenwoordigt meer dan 80 landen wereldwijd. Met de gepatenteerde Multi-Grip en Quick connect technieken (en sinds kort de Innolinq) kan je sneller dan ooit je installatie laten verlopen. Meer nodig voor je project? Bals produceert ook mobiele verdeelkasten en combinatiekasten voor tegen de muur!

 

Ga voor Bals

 

Level up met de variabox

Met de Variabox gaat Bals nog een stapje verder. Deze verdeelkasten hang je op aan de muur, maar kan je blijven uitbreiden. Hierdoor manier maak je zowat alle groottes voor zware situaties!

One touch close techniek

Het klapdeksel met One Touch Close Techniek houden beide handen vrij van elektriciens, heeft een vergrendelpunt en sluit met 1 klik dankzij het vedermechanisme. Het heeft uitschuifbare DIN-rails, pre-wiring en de voeding kan boven- of onderaan worden aangesloten voor een comfortabele plaatsing.

Personaliseerbaar

Volledig op maat gemaakt in ons atelier.

 

Certificaat Variabox

Safety first 

Al de Variaboxen worden altijd eerst getest voor ze het atelier verlaten. Zo voldoen ze aan alle essentiële veiligheidseisen van de Europese en Belgische reglementeringen. Dit certificaat is dan ook te vinden op de Variabox.

Benieuwd hoe we dit doen? Op deze pagina kan je het zien.

Vraag nu aan

 

De bals combinatie verdeelkasten

 1 van onze meest gevraagde artikels.

Super handig

√ Draagbaar: neem je verdeelkast overal mee naar toe, moeilijke terreinen zijn verleden tijd!

√ Stapelbaar: benut ruimte optimaal

√ Past bij elke weersituatie (door verschillende IP waardes beschikbaar)

Personaliseerbaar

Verder passen wij, binnen ons atelier, de kast aan naar jouw wensen! Vul enkel het formulier in, en wij komen terug met een aangepast prijsvoorstel. Zo beschik je over een kast voor elke situatie!

 

Vraag nu aan

 

Stekkers en koppelstekker

Gebruik je veel kabels door elkaar? Geen zorgen! Bals brengt verschillende stekkers en koppelstekkers in verschillende kleuren uit, zodat je altijd een overzicht bewaart. Misverstanden vallen hierdoor minder vaak voor!

Kies voor Bals stekkers en koppelstekkers

√ Hoge kwaliteit

√ Groot aanbod

√ Makkelijke installatie door Quick Connect

 

Vraag nu aan

 

Did you know?

 Made in Germany volgens de strikte Duitse kwaliteitsnormen

› Wereldwijd actief in meer dan 80 landen

› Bals® producten worden voortdurend onderworpen aan strenge duurzaamheidstesten. Bals® artikelen beantwoorden niet alleen aan alle geldende normen, ze overschrijden ze met gemak

› Duurzaamheid en weersbestendigheid staan altijd centraal. Bals® elektrotechnische contactmaterialen zijn bestand tegen verschroeiende hitte, ijzige koude, vocht, fijn stof en andere extreme weersomstandigheden.

 

Wordt u ook een trotse Bals verdeler?

Bent u geïnteresseerd om de hoogwaardige Bals CEE contactmaterialen in uw gamma op te nemen?

Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvend prijsvoorstel.

Meer informatie en producten over Bals?