Home » Overig » 2022 naar 2023

Nieuwe jaar 2023 Wat kan je verwachten van 2023?

Webshop – Online catalogus

De wereld evolueert en zo evolueren ook jouw wensen. De vraag naar een makkelijke module om te zoeken naar materiaal groeit dus ook. Daarom zal je vanaf Q1-Q2 2023 gebruik kunnen maken van een webshop waar je makkelijk per criteria kan zoeken! De webshop werkt via een login, er zal een login gegeven worden. Indien je een persoonlijke login nodig hebt, of eentje wil voor een collega, kan je dit altijd aanvragen.

 

Beurs installday

Beurs

Installday was een daverend succes in 2022. Maar ook in 2023 zal je ons ook kunnen terugvinden op beurzen! Zo zal je ons kunnen vinden op de M+R beurs in Antwerpen.

Deze beurs legt de focus op meet- en regelinstrumentatie, (regel)kleppen, elektrisch materiaal of analytische instrumentatie voor de procesindustrie. Deelnemers krijgen de optie om deel te nemen aan workshops, te netwerken of gewoon de beurs te verkennen. 

Indien je tijd hebt 22-23 maart 2023, verwelkomen we je graag!

Ecologi

De wereld groeit, maar dat brengt wat problemen met zich mee. De natuur moet vaak wijken voor de groei. Daarom proberen we bij DM ons steentje bij te dragen om de natuur zoveel mogelijk te boosten! Bij gevolg zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons hierbij kan helpen. Zo komt Ecologi in de picture. Ecologi plant voor elke bestelling die hun partners krijgen een boom of sponsort een project in een land geteisterd door de klimaatopwarming. Via leuke visuals kan je zien hoe groot en in welke levensfase ons bos zit. 

DM zit in volle onderhandelingen om Ecologi een partner te maken. In Q2-Q3 zal elke bestelling die jullie plaatsen de wereld een beetje schonere lucht geven via een boom! Natuurlijk houden we je hier ook up to date van en zo maken we samen een betere wereld. 

Ontdek onze andere blogs 

Conformité européene logo voor elektrische materialen

CE-markering: Wat, waarom en waar?

Lees meer
Aarding elektriciteit industrieel

Aardingsystemen: De stevige fundering van industriële elektriciteit

Lees meer
Haspel Schill IP waarde waterdicht

IP Waarde: Alles wat je moet weten over beschermingsgraden

Lees meer