Bezoek DM-Power op Installday!

Home » Overig » Bezoek DM-Power op Installday!
Install day

In een wereld waar technieken samensmelten, staan we op een kruispunt. Elektricien, CV-installateur of loodgieter? Deze beroepen convergeren door baanbrekende technologieën. Met dit inzicht hebben Techlink en Embuild de handen ineengeslagen om Install Day te creëren – dé vakbeurs die de disciplines elektro, sanitair, verwarming, ventilatie en airconditioning samenbrengt.

Ervaar alles op één plek bij Install Day. Ontdek, voel en test de nieuwste producten, innovatieve technieken en digitale tools in een centrale en toegankelijke locatie. En dat zonder kosten!

In 2022 verwelkomde Install Day meer dan 4200 professionals, waardoor Install Day het ultieme netwerkevenement van de sector werd. Met 230 deelnemende installateurs, fabrikanten en leveranciers staat de beursvloer bol van innovatie. In een gezellige ambiance bevordert Install Day spontane gesprekken, ondersteund door gratis hapjes en drankjes.

Beleef de toekomst van installatietechniek. Bezoek Install Day – toegang is volledig gratis!

DM install day stand 2022

DM-Power presenteert zich opnieuw op Install Day!

Net als vorig jaar is DM-Power prominent aanwezig op Install Day, en dit jaar belooft nog specialer te worden. Bezoek DM op stand 160 en ontdek niet alleen de elektrotechnische innovaties van toonaangevende merken zoals Bals, Hensel en Doepke, maar duik ook in onze speciaal ontworpen ‘groene hoek’. Hier zetten we al onze ecologische innovaties in de spotlight, waarmee DM en zijn leveranciers bijdragen aan een duurzamere toekomst. Mis de gelegenheid niet om met DM-Power in gesprek te gaan en je te laten inspireren door onze groene initiatieven en producten. Kom dus zeker eens hallo zeggen! 

Praktisch

Locatie 

Brussels Gate (voormalig Brussels Kart Expo)
Alfons Gossetlaan 9
1702 Groot-Bijgaarden

Weg naar Installday elektriciteit

Hoe kom je er?

🚗 Met de auto:
Parkeren is mogelijk tegen een tarief van € 10, zowel voor bezoekers als voor exposanten. Je kunt zowel contant als met bancontact betalen.

🚃 Met het openbaar vervoer:

Trein: Volg de bewegwijzering vanaf de uitgang van het station om via een zij-ingang de locatie binnen te komen.
Bus: Neem lijn 214, 355 of 136. Deze stoppen vlak bij de ingang van Brussels Kart Expo.

Openingsuren

De beurs is geopend van 09:00 tot 19:00 uur.

 

Toegangstickets

De toegang is gratis maar registratie vooraf is verplicht. Na registratie ontvang je een persoonlijk e-ticket met een QR-code in je e-mail. Print je ticket uit of laat de QR-code scannen vanaf je smartphone.

Conformité européene logo voor elektrische materialen

CE-markering: Wat, waarom en waar?

Lees meer
Aarding elektriciteit industrieel

Aardingsystemen: De stevige fundering van industriële elektriciteit

Lees meer
Haspel Schill IP waarde waterdicht

IP Waarde: Alles wat je moet weten over beschermingsgraden

Lees meer