Home » Content Duurzaamheid » Prijswijziging B-Differentieel en EV-Line voor elektrische laadpalen

Prijswijziging B-Differentieel en EV-Line voor elektrische laadpalen

De nieuwe regering stelt zichzelf de doelstelling om tegen 2026 alle nieuwe bedrijfswagens elektrisch te maken. Wanneer je weet dat 1/10de van alle wagens op de Belgische wegen bedrijfswagens zijn, kan dit tellen. Ons wagenpark gaat er nooit meer hetzelfde uitzien! Door deze doelstelling gaat de vraag naar laadpalen, om dit immense wagenpark op te laden, bijgevolg ook omhoog.

Het Arei zegt dat deze laadpalen een B-Differentieel moeten bevatten. Maar deze zijn vaak duur. Daarom komt Doepke met een oplossing, namelijk de EV-Line. Deze mogen de B-Differentieel vervangen. Met als bijkomend voordeel dat de EV-Line goedkoper uitkomt, en wanneer je een heel wagenpark voor je personeel moet opladen, telt dit zeker door!

Onze bijdrage als ondersteuning, een gunstige prijswijziging!

Bij De Maegd proberen we zoveel mogelijk ons steentje bij te dragen voor een beter milieu. Zo moeten nieuwe leveranciers voldoen aan ons groen initiatief, we beperken ons papiergebruik en zoeken constant naar groene producten.

Daarom besluiten we om de prijzen van de B-Differentiëlen en EV-Line gunstig aan te passen! We weten dat niet iedereen meteen de EV-Line gaat gebruiken, daarom de prijswijziging ook voor B-Differentiëlen. Op deze manier proberen wij het gebruik van groene alternatieven aan te moedigen. Zo leven we allemaal in een groenere wereld!

Vraag zeker jouw nieuwe prijs aan via info@demaegd.be.

Ontdek onze andere blogs

Conformité européene logo voor elektrische materialen

CE-markering: Wat, waarom en waar?

Lees meer
Aarding elektriciteit industrieel

Aardingsystemen: De stevige fundering van industriële elektriciteit

Lees meer
Haspel Schill IP waarde waterdicht

IP Waarde: Alles wat je moet weten over beschermingsgraden

Lees meer