• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Een splitter voor je stopcontact

Indien je over slechts één of enkele stopcontacten beschikt, is een splitter uitermate handig. Zo creëer je immers meer elektrische toegangen. Bij DM in Heverlee kan je een splitter voor je stopcontact kopen van het gekende merk Bals. Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze groothandel.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

Een splitter voor je stopcontact op maat van uw doeleinden

Wij hebben een volledig gamma aan diverse soorten stopcontacten en splitters. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dominostekker. Indien je bij ons een splitter koopt, ben je zeker dat deze volledig is onderworpen aan de Europese veiligheidsvoorschriften. Net zoals onze stopcontacten, dragen onze splitters namelijk het CEE-label. Wij werken dan ook alleen maar met kwaliteitsvolle merken, zoals Bals-producten. Je hebt bovendien ook de keuze om een splitter voor je stopcontact met schakelaar te kopen. Onze stopcontacten hebben een IP-waarde vanaf 44 tot en met 67. Dit heeft te maken met hoe stof- en waterbestendig ze zijn. Onze splitters zijn compatibel met eender welk model en zorgen ervoor dat jouw elektrische materialen zorgeloos functioneren.

Bestel je producten eenvoudig bij ons

Ben je voor je klanten op zoek naar stopcontactsplitters? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden bij DM in Heverlee. Wij bezorgen jou de perfecte splitter voor een stopcontact. Wil je verschillende modellen aanbieden of ben je ook nog op zoek naar bijvoorbeeld inbouwstopcontacten? Laat het ons zeker weten via info@demaegd.be of via het contactformulier.