• ✓ Zes topmerken
  • ✓ Componenten en totaaloplossingen
  • ✓ Betrouwbare invoerder

Het merk Bals en hun kwaliteitsvolle producten

Bals is een Duits kwaliteitsmerk dat hoogwaardige producten aanbiedt voor verschillende sectoren. Dit merk is wereldwijd actief in meer dan 80 landen en heeft zijn populariteit te danken aan de duurzaamheid en kwaliteit van de producten. Word je binnenkort ook een trotse Bals-verdeler?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

Totaaloplossingen

Een grote variatie aan producten van Bals

Bals biedt een grote variatie aan producten aan. Alle producten worden voortdurend onderworpen aan strenge duurzaamheidstesten en beantwoorden aan de vooropgestelde normen, die ze dan ook met gemak overschrijden. Weersbestendigheid en duurzaamheid zijn termen die bij Bals hoog in het vaandel staan. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar variaboxen of meer informatie wenst over de Bals Quick-Connect-stekkers, op de website van DM vind je alles terug!

Ontdek het productgamma van dit topmerk

Ben je benieuwd welke producten van Bals er allemaal verkrijgbaar zijn? Bekijk dan zeker ons uitgebreide gamma op onze website. Heb je specifieke vragen of wil je weten welke andere merken wij nog invoerden als exclusieve verdeler? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de medewerkers van DM uit Heverlee, nabij Leuven, door te bellen naar 016 40 03 02 of door een e-mail te sturen naar info@demaegd.be. Wij bieden professioneel antwoord op al jouw vragen en helpen jou op weg naar de juiste producten. Ontdek snel onze professionele dienstverlening.