• ✓ Zes topmerken
  • ✓ Componenten en totaaloplossingen
  • ✓ Betrouwbare invoerder

Het merk Bals en hun kwaliteitsvolle producten

Bals is een Duits kwaliteitsmerk dat hoogwaardige producten aanbiedt voor verschillende sectoren. Dit merk is wereldwijd actief in meer dan 80 landen en heeft zijn populariteit te danken aan de duurzaamheid en kwaliteit van de producten. Word jij binnenkort ook een trotse Bals-verdeler dankzij DM uit Heverlee?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

Een grote variatie aan producten van Bals

Het Duitse Bals biedt een grote variatie aan producten aan. Alle producten worden voortdurend onderworpen aan strenge duurzaamheidstesten en beantwoorden aan de vooropgestelde kwaliteitseisen, die ze dan ook met gemak overschrijden. Weersbestendigheid en duurzaamheid zijn termen die bij de producten van Bals hoog in het vaandel staan. Ben je op zoek naar variaboxen? Wens je meer informatie over de Bals Quick-Connect-stekkers? Het maakt niet uit wat je zoekt, op de website van DM vind je alles terug!

Ontdek het productgamma van dit topmerk

Ben je benieuwd welke elektrische materialen van Bals er allemaal verkrijgbaar zijn bij ons? Bekijk dan zeker ons uitgebreide gamma op onze website. Heb je specifieke vragen of wil je weten welke andere merken wij nog aanbieden als exclusieve verdeler? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers door te bellen naar 016 40 03 02 of door een e-mail te sturen naar info@demaegd.be. Wij bieden professioneel antwoord op al jouw vragen en helpen jou op weg naar de juiste producten van Bals. Ontdek snel onze professionele dienstverlening.