• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Verschillende soorten stopcontacten

Bij DM in Heverlee vind je verschillende soorten stopcontacten voor verschillende doeleinden. Als verdeler van elektrische materialen en componenten beschikken we over een ruim aanbod aan producten van topmerken. We helpen je graag om de juiste materialen te verzamelen voor jouw werken. 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

Soorten stopcontacten voor verschillende doeleinden

Indien je op zoek bent naar stopcontacten, kan je bij ons terecht. Onze stopcontacten bevatten allemaal het CEE-label voor stopcontacten, wat wil zeggen dat ze gekeurd zijn volgens de Europese normen. Van de stopcontacten met dat label bieden we allerlei verschillende soorten aan. Zo kan je kiezen om een stopcontact met Quick-Connect te kopen. Wil je meerdere soorten stopcontacten combineren? Dan kan je bijvoorbeeld een stopcontactsplitter, een stekkerdoos of een wandcontact kopen. Heb je een stopcontact nodig voor op een werf? Dan kies je het best voor een stroomverdeler voor een werf met een iets hogere IP-waarde. Dat is namelijk gekoppeld aan hoe stof- en waterbestendig het stopcontact is.

Kies uit onze verschillende soorten stopcontacten

Heb je onze verschillende soorten stopcontacten bekeken en wil je graag een bepaalde soort bestellen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Dan kan via het contactformulier of door te bellen naar het nummer 016 40 03 02. Wij geven ook graag meer informatie over verschillende andere elektrische materialen.