• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Een stopcontact met inbouw

Bij een stopcontact wordt er meestal gekozen voor inbouw. Het stopcontact wordt op de muur bevestigd, en heeft een vaste plaats. Dergelijk stopcontact wordt gebruikt in zowel privéwoningen als bedrijfsgebouwen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je ze eenvoudig kan afstemmen op de rest van je interieur.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

Totaaloplossingen

Een stopcontact met inbouw, komt overal van pas

Een stopcontact voor inbouw kan op verschillende manier en op diverse oppervlakken worden geïnstalleerd. De meest voorkomende variant is degene die we allemaal in onze woning hebben: de stopcontacten in de muur. In kantoorgebouwen zien we vaak een stopcontact ingewerkt in een bureau; een ideale manier om aan de hand van inbouw het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. De stopcontacten in kantoren, worden vaak gecombineerd met een USB-aansluiting. Alle kabels worden zo netjes verzameld op één plaats, en je hoeft niet voor elke kabel een bijhorende stekkerkop te hebben. Een stopcontact kan naast inbouw ook los zijn. Denk maar een de CEE-stopcontacten, die je vaak ziet op kampeerplaatsen en op eventlocaties.

Doe een beroep op onze expertise

In onze werkplaats maken we bovendien stopcontacten op maat. Heb je dus een specifieke klus, waarvoor een standaard inbouw stopcontact niet voldoende is? Dan is de kans groot dat onze vakmensen deze voor jou kunnen realiseren in onze werkplaats. Contacteer DM, in Heverlee, nabij Leuven, voor meer informatie over onze producten en diensten via het nummer 016 40 03 02 of stuur een e-mail naar info@demaegd.be.