• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Dominostekker

Ben je op zoek naar een dominostekker? Dan ben je bij DM uit Heverlee op de juiste plek. Dankzij onze solide samenwerking met een loyale klantenkring staan wij al sinds 1974 bekend als de ideale partner voor bedrijven in de bouw- en eventsector, de industrie en elektrisch-technische groothandels. Wij helpen je graag verder.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

Eenvoudig meer stopcontacten dankzij een dominostekker

Een dominostekker is de ideale oplossing wanneer je meer stopcontacten nodig hebt, maar geen nieuwe kan installeren. Met een stopcontactsplitter kan je meerdere stekkers in één stopcontact steken. Dit is ideaal in verschillende omgevingen, zoals bijvoorbeeld in kantoorgebouwen en residentiële woningen. Het is dan ook een van die onmisbare elektrische materialen in je assortiment. Een dominostekker bestaat in verschillende formaten die het stopcontact verdelen in twee of drie stopcontacten. Zo steek je meerdere apparaten met een Schuko-stekker of andere aansluitingen in één stopcontact.

Gebruik eenvoudig meerdere apparaten tegelijkertijd

Bij DM uit Heverlee vind je een uitgebreid assortiment aan producten van kwaliteitsvolle merken die veiligheid garanderen. Ons team staat klaar om jou verder te helpen met professioneel advies. Contacteer ons gerust bij vragen via info@demaegd.be of bel ons op 016 40 03 02 voor meer informatie. Wij kijken alvast uit naar een vruchtbare samenwerking.