Industriële Oplossingen voor de Toekomstige Technologische Uitdagingen

Integratie van innovatieve producten voor een efficiëntere productievere industrie.

3 variabox elektrische verdeelkasten naast elkaar met Bals logo onder

Bals Variabox: De Verdeelkast zoals het moet

Bals innoveert met de Variabox: een uitbreidbare verdeelkast die aan de muur bevestigd kan worden, geschikt voor nagenoeg alle zware situaties.

De Variabox beschikt over een One Touch Close Techniek, waarbij elektriciens hun handen altijd vrij hebben. De VBOX is ook volledig personaliseerbaar.

Wij gebruiken Doepke voor alle afzekeringen. 

Standaard VBOXEN

 
Bals inbouwstopcontact en stekker aan blauwe muur met achtergrond industrie fabriek

Industriële Inbouw Stopcontacten: Kracht & Betrouwbaarheid

We bieden een breed assortiment inbouw stopcontacten van Bals. Deze industriële inbouw stopcontacten zijn ideaal voor fabrieken, magazijnen, productiefaciliteiten en andere omgevingen waar krachtige en betrouwbare stroomaansluitingen vereist zijn. Het mooie is dat wij deze inbouw stopcontacten kunnen verwerken in een Variabox. Meer weten? contacteer ons.

 

Duurzaam Ontwerp

Onze stopcontacten zijn gebouwd om de zwaarste omstandigheden in de industrie te weerstaan. Ze zijn bestand tegen stof, vuil, vocht en mechanische impact.

Veiligheid voorop

Elk product ondergaat rigoureuze tests om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en -voorschriften. Je kan erop vertrouwen dat je apparatuur veilig is aangesloten.

Eenvoudige Installatie

Ondanks hun robuuste karakter zijn onze inbouw stopcontacten ontworpen voor eenvoudige installatie, zodat je snel en efficiënt kunt werken.

Breed Assortiment

Of je nu op zoek bent naar enkele of drie-fasige stopcontacten, of specifieke amperages en spanningen, wij hebben een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Bals opbouw stopcontact en cee stekker aan paal met achtergrond industrie

Industriële Opbouw Stopcontacten: Flexibiliteit & Gemak

We bieden een breed assortiment opbouw stopcontacten van Bals. Waar inbouw stopcontacten een naadloze integratie met de muur bieden, zijn opbouw stopcontacten de ideale oplossing voor situaties waar extra stopcontacten snel en eenvoudig geïnstalleerd moeten worden. 

Flexibele Plaatsing

Opbouw stopcontacten kunnen overal worden gemonteerd, van muren tot werkbanken, waardoor ze perfect zijn voor ruimtes die een dynamische stroomvoorziening vereisen.

Eenvoudige Installatie

Geen grote bouwwerkzaamheden nodig! Onze opbouw stopcontacten zijn ontworpen voor een directe montage op oppervlakken, waardoor u tijd en geld bespaart.

Robuust Ontwerp

Hoewel ze gemakkelijk te installeren zijn, zijn onze opbouw stopcontacten gebouwd om lang mee te gaan en kunnen ze zelfs de meest veeleisende omgevingen weerstaan.

Veelzijdige Opties

Van enkele tot meervoudige stopcontacten en verschillende amperages, wij bieden een breed scala aan opties die passen bij elke behoefte.

Bals CEE verlengkabel van 32A in het zand met een werf op de achtergrond

CEE Stekkers en CEE Koppelstekkers

CEE-koppelstekkers en CEE-verloopstekkers zijn bestand tegen schokken en kunnen uitstekend functioneren bij zeer hoge temperaturen. Bovendien zijn ze duurzaam en vrij van PVC, cadmium en halogeen. Bals innoveert door de nieuwste technologieën te integreren, wat de installatie van een CEE-stekker veiliger en eenvoudiger maakt. Zo maken ze gebruik van Kontex-contact en Quick Connect.

Industriële Hensel Verdeelkasten: Essentieel voor Optimale Elektrische Prestaties

Hensel KV verdeelkasten excelleren in het veilig en efficiënt leveren van stroom in gebouwen, evenals commerciële en industriële settings. Ze zijn ideaal gesitueerd nabij werklocaties, garanderen veiligheid door het gebruik van topkwaliteit materialen en voldoen aan de normen dankzij de expertise van Hensel.

Hensel Mi Distributiekasten

De Hensel Mi kasten zijn distributiekasten voor een stroomverdeling tot 1000A, geheel volgens jou wensen. Contacteer ons en laat ons je helpen met het samenstellen van de geschikte distributiekast.

 

Bekijk onze oplossingen voor andere sectoren