Essentiële Producten voor Elk Succesvol Evenement

De evenementensector is dynamisch en vereist voortdurend de beste tools en producten om elk evenement onvergetelijk te maken.

Hensel aftakdoos zwart in een concertzaal

Aftakdoos Hensel Enycase DK – Black Series

De witte aftakdozen van Hensel zijn bij velen al bekend, maar in donkere ruimtes springen ze vaak in het oog. Hensel begrijpt dat je wel de functie van de aftakdoos wilt, maar niet noodzakelijk de zichtbaarheid ervan. Daarom komt Hensel nu met de zwarte aftakdoos! Identiek in functie, alleen de kleur is anders. Klik hier voor meer informatie.

 

Passend bij elke omgeving, waar dan ook

Hensel biedt verschillende aftakdozen aan die elk een andere functie hebben. Zo heb je altijd de geschikte aftakdoos voor elke omstandigheid. 

​​

Audio afzekering voor helder geluid van Doepke in het zwart met achtergrond vuurwerk bij een concert

De nieuwe DFS 4 audio biedt toekomst voor de muziekindustrie

Liefhebbers van kwalitatieve audiosystemen hebben een scherp oor voor geluidskwaliteit. Het verfijnde gehoor van een audiofiel kan zelfs de meest subtiele klanknuances detecteren die met reguliere meetapparatuur bijna onopmerkbaar zijn. Toch merken deze audio-enthousiastelingen soms ruis en geluidsverlies op bij het gebruik van standaard aardlekschakelaars in hun high-end audiosystemen. Sommige hifi-liefhebbers kiezen er zelfs voor om, vanwege geluidsoverwegingen, geen aardlekbeveiliging te gebruiken in het circuit van hun audiosysteem. Dit is echter een riskante keuze!

Contacteer ons

 

Visueel

De DFS F Audio heeft ook een opvallend uiterlijk – uitgevoerd in vinylzwart met een parelwit opschrift. De verzilverde aansluitklemmen, gecombineerd met de vergulde schroeven, garanderen niet alleen een superieure geluidskwaliteit, maar ogen ook bijzonder elegant.

Geluidskwaliteit

Het design van de DFS F Audio garandeert een vrije stroomcirculatie, wat resulteert in een onverstoorde geluidskwaliteit van de verbonden audioapparatuur. Dit wordt bewerkstelligd door het gebruik van uitzonderlijk hoogwaardige onderdelen, zoals robuuste verzilverde aansluitklemmen geschikt voor geleiders tot 50 mm2 en massieve verzilverde stroomgeleiders gemaakt van zuiver zuurstofarm koper. Dankzij de grote contactoppervlakken met hoge contactdruk en een doorsteekspoel als sommeringstransformator wordt een zeer lage impedantie bereikt. Deze unieke opbouw voorkomt ook dat er ongewenste inductieve elementen actief zijn tijdens regulier gebruik.

Persoons- en installatie beveiliging

De DFS F Audio, ontworpen als type F, herkent zowel puls- als wisselstroomfouten en ook foutstromen met frequenties die afwijken van 50 Hz. Hierdoor biedt hij een betrouwbare bescherming voor zowel mensen als installaties, zelfs bij gebruik van de meest geavanceerde technische apparaten. Hedendaagse toestellen zijn vaak uitgerust met een transformator- of schakelende voeding. Deze schakelende voedingen kunnen naast de 50 Hz componenten ook componenten met sterk variërende frequenties genereren. De DFS F Audio is hier perfect op voorbereid: tijdens normaal gebruik kan hij gemengde frequenties zonder problemen aan en bij een fout schakelt hij ook bij deze frequenties veilig uit.

Techniek & toepassingsgebieden

De DFS F Audio is beschikbaar in zowel een tweepolige (DFS 2 F Audio) als een vierpolige variant (DFS 4 F Audio) met een foutstroom van 30 mA en een nominale stroom tot 63A. De vierpolige versie kan worden verkregen met de nul-aansluiting zowel links als rechts. Dit apparaat biedt bescherming voor zowel persoonlijke audioapparatuur als voor de geavanceerde geluidssystemen in theaters, bioscopen en concertzalen.

Verdeelblok en stekkerdoos elektriciteit in het zwart voor evenementen op achtergrond van muziek

Bals professionele stekkerslof

De stekkerslof van Bals is volledig in het zwart verkrijgbaar, zo zie je hem bijna niet liggen. Wat je wel merkt is de uitstekende kwaliteit van de stekkerdoos. De behuizing is gemaakt van Breflex, een schokbestendig, synthetisch materiaal. Ook is de stekkerslof IP 44.

Contacteer ons

Flexibele Plaatsing

Opbouw stopcontacten kunnen overal worden gemonteerd, van muren tot werkbanken, waardoor ze perfect zijn voor ruimtes die een dynamische stroomvoorziening vereisen.

Eenvoudige Installatie

Geen grote bouwwerkzaamheden nodig! Onze opbouw stopcontacten zijn ontworpen voor een directe montage op oppervlakken, waardoor u tijd en geld bespaart.

Robuust Ontwerp

Hoewel ze gemakkelijk te installeren zijn, zijn onze opbouw stopcontacten gebouwd om lang mee te gaan en kunnen ze zelfs de meest veeleisende omgevingen weerstaan.

Veelzijdige Opties

Van enkele tot meervoudige stopcontacten en verschillende amperages, wij bieden een breed scala aan opties die passen bij elke behoefte.

Modboxen en elektrische verdeelkasten voor evenementen met achtergrond van publiek

EVOBOX: mobiele energievoorziening voor de evenementensector, bouw en industrie

De draagbare verdelerserie, beschikbaar in vier maten, biedt hoge mechanische en thermische weerstand. Met twee handgrepen is hij makkelijk te verplaatsen. Zijn stapelbaarheid en de schroefloze Quick Connect-aansluittechniek voor CEE- en geaarde stopcontacten zijn praktische voordelen die Bals kenmerken.

Contacteer ons

De stopcontacten zijn geheel in het zwart verkrijgbaar

Perfect stapelbaar

Makkelijk verplaatsbaar door de 2 handvaten

Kabeltrommels voor de audio/video-industrie

De kabeltrommels van Schill, ontworpen voor de audio/video-sector; zijn toonaangevend op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak. Of ze nu binnen of buiten worden gebruikt, de uitgekiende kenmerken van zowel onze standaard als op maat gemaakte modellen weerspiegelen de uitgebreide ervaring, wat de praktische waarde voor de gebruiker verhoogt.

 

Bekijk onze oplossingen voor andere sectoren