• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Lege behuizingen

Als je op zoek bent naar lege behuizingen van de beste kwaliteit, dan kijk je het best in de richting van het merk Hensel. Hensel is dé marktleider in Duitsland op vlak van hoogwaardige verdeelsystemen en zet constant in op innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak. Met de lege behuizingen van deze professional zit je altijd goed.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

Totaaloplossingen

Lege behuizingen overeenstemmend met IEC 62208

De lege behuizingen zijn bedoeld voor gebruiks-specifieke en individuele toepassingen. Daarom zijn ze beschikbaar in verschillende afmetingen. De Enyflex kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het installeren van een controleschakelaar of andere toestellen die van de buitenkant moeten worden bediend. De kabelinvoer gebeurt via metrische uitbreekpoorten en de vijzen zijn gemaakt van roestvrij staal. Deze lege kasten hebben bovendien een beschermingsklasse II die zorgt voor volledige isolatie. Verder kan je bij ons ook terecht voor meer informatie over andere producten van Hensel, zoals de Enyfit of de Enystar.

Stel ons al jouw vragen

Krijg je graag meer informatie over lege behuizingen, zodat je precies weet waarvoor deze dienen? Of ben je benieuwd naar alle andere merken die wij aanbieden? Lees dan snel meer op onze website of neem contact op met de medewerkers van DM uit Heverlee, nabij Leuven. Je bereikt ons door te bellen naar 016 40 03 02 of door een e-mail te sturen naar info@demaegd.be. Wij zijn je graag van dienst en voorzien je van de best mogelijke service.