• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Hensel Enyfit

Het Duitse merk Hensel Enyfit is een innovatief kabelinvoersysteem. Hensel is al jarenlang specialist op het vlak van verdeelsystemen. Door hun jarenlange ervaring en hun constante streven naar innovatie, past dit merk perfect bij wat wij bij DM uit Heverlee zoeken in onze leveranciers. Ben je op zoek naar een kwaliteitsvol kabelinvoersysteem van een merk dat gebruiksgemak hoog in het vaandel draagt? Dan is de Enyfit van Hensel precies wat jij nodig hebt!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

Hoogwaardige kabelinvoersystemen zoals de Hensel Enyfit

Hensel biedt u een volledig assortiment aan kabelinvoersystemen voor elke mogelijke toepassing, zoals de Enyfit. Doorvoertules, wartels voor uitbreekpoorten, afdichtdoppen en andere elektrische materialen zijn dan ook beschikbaar in verschillende kleuren, afmetingen en materialen. Je vindt binnen het productgamma van deze fabrikant dus zeker het materiaal waar je naar op zoek bent. Ook voor bijvoorbeeld distributiekasten ben je bij deze Duitse fabrikant aan het juiste adres.

Bekijk het productgamma van deze fabrikant

Ben je benieuwd wat het merk Hensel jou, naast de Enyfit, nog te bieden heeft? Ontdek dan het assortiment van Hensel, een van onze zes topmerken, en kijk welke producten de ideale toevoeging zijn voor jou. Heb je specifieke vragen over de Enyfit van Hensel? Of ben je eerder te vinden voor de producten van Bals? Bij DM zit je goed! Contacteer ons via het nummer 016 40 03 02 of via het e-mailadres info@demaegd.be. De deskundige medewerkers van DM uit Heverlee, nabij Leuven, helpen jou graag verder en bieden de allerbeste service aan.