• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Kampeerstekker

Wanneer je een kampeerstekker zoekt, ben je bij DM uit Heverlee aan het juiste adres. Wij hebben de juiste stekker voor elke camping. Ook wanneer je een stekker zoekt voor je caravan of camper, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met kwaliteitsvolle merken waardoor je een veilige kampeerstekker gegarandeerd bent, die bovendien zowel gure als hete weersomstandigheden kan weerstaan. Met een stekker voor de caravan, camper of voor op de camping, voldoe je meteen aan een grote vraag van kampeerders.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

Een veilige kampeerstekker is onmisbaar

Wij hebben verschillende elektrische materialen, waaronder de juiste stekker voor een caravan of camper op de camping. Als verdeler werken wij vooral samen met groothandels in de elektrisch-technische sector. Door een kampeerstekker toe te voegen aan je assortiment, kan je meteen voldoen aan een groot segment in de markt. Een correcte en veilige stekker is namelijk onmisbaar op de camping. Met een CEE-stekker haal je exact dit in huis. Ook een stekker die de caravan of camper aansluit aan de wagen waarmee hij verder getrokken wordt, is natuurlijk onmisbaar. Mensen die op reis gaan met de caravan of camper naar de camping, hebben een veilig stopcontact voor buiten nodig. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij dit in jouw assortiment hebt. Onze kampeerstekker is veilig, gecertificeerd en bestand tegen stof, regen en zonnestralen.

Andere oplossingen buitenshuis

Naast kampeerstekkers, vind je bij ons ook verschillende andere oplossingen om ook buitenshuis elektriciteit te krijgen. In ons uitgebreide assortiment vind je onder andere een:

Zoals je merkt, kunnen wij voldoen aan jouw wensen. Daarnaast reken je bij ons ook op professioneel advies waar gewenst, een verzekerde levering en een vlotte communicatie over jouw bestelling. Je zal geen spijt krijgen van een samenwerking met ons bedrijf wanneer je op zoek bent naar de juiste materialen voor jouw elektrisch-technische groothandel.

Kamperen zonder zorgen en in stijl

Dankzij onze producten, kan je jouw assortiment uitbreiden met een kwaliteitsvolle kampeerstekker. Ook een stekker om de caravan aan de wagen aan te sluiten of voor in de camper vind je bij ons. Ben je geïnteresseerd om zulke stekker voor de camping toe te voegen aan jouw assortiment? Contacteer ons dan via e-mail op info@demaegd.be of via ons contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.