• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Stopcontact buiten

Wanneer je een stopcontact wilt installeren buiten, kan je rekenen op het uitgebreide assortiment van DM in Heverlee. Bij ons vind je alle nodige materialen voor een opbouw stopcontact buiten. Wij werken samen met elektrisch-technische groothandels, de bouw- en eventsector. Onze uitmuntende service en loyale klantenkring verzekeren een professionele samenwerking.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

Installeer eenvoudig een stopcontact buiten

Als expert op vlak van elektrische materialen staan wij klaar om jou te begeleiden in jouw aankoop. Met de juiste opbouw wordt het stopcontact buiten zeer eenvoudig geïnstalleerd. Met een aftakdoos buiten wordt het stopcontact beschermd en is het veilig aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Met de juiste materialen wordt een stekker aansluiten nog eenvoudiger. Door een opbouw stopcontact te installeren, voeg je ook buiten eenvoudig een stopcontact toe aan je elektriciteitsnet.

Uitgebreid aanbod aan materialen

We geven je graag alle nodige informatie zodat jij een uitgebreid assortiment aan materialen in je groothandel kan aanbieden. Ben je actief in de eventsector? Dan is een kampeerstekker natuurlijk onmisbaar in je toolkit. Op een bouwwerf is een stroomverdeler dan weer onontbeerlijk. Het is duidelijk: wat je ook zoekt, wij hebben het! Overal buiten kan je een stopcontact installeren met behulp van een simpele opbouw.

Contacteer ons voor meer informatie

Wil je de juiste materialen in stock hebben om een opbouw en een stopcontact buiten te installeren? Dan ben je bij DM aan het juiste adres. Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust via ons contactformulier of bel ons op 016 40 03 02 voor meer informatie. Onze medewerkers staan klaar met gedegen en professioneel advies.