• ✓ Zes topmerken
  • ✓ Componenten en totaaloplossingen
  • ✓ Betrouwbare invoerder

Bals Evobox

Als installateur of elektricien is het belangrijk dat je te allen tijde voorzien bent van stroom en de Bals Evobox is hiervoor dé ideale oplossing. Lees snel verder en kom te weten waarom dat toestel onmisbaar is als je regelmatig op verschillende plaatsen werkt. DM uit Heverlee voorziet je graag van dit topproduct.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

Een Bals Evobox is de ideale oplossing voor mobiele stroomverdeling

De Evobox van Bals is de ideale oplossing voor mobiele stroomverdeling in de industrie, op bouwwerven of tijdens events. Deze draagbare verdeler is beschikbaar in vier gecoördineerde, stapelbare behuizingen, gemaakt van hard polyethyleen. Dat maakt de Evobox licht en gemakkelijk handelbaar.

Alle verdelers zijn uitgerust met zekeringen en met aardingsschroeven. Dankzij het ontwerp van de Bals Evobox zijn er geen uitstekende elementen, waardoor de stopcontacten niet kunnen afbreken bij transport. Het is ideaal voor mensen die werken met elektrische materialen. Bovendien zijn ze uitgerust met ingewerkte handvaten voor gemakkelijk vervoer. Wij dragen de veiligheid van de gebruiker hoog in het vaandel en brengen daarom alleen maar veilige producten op de markt.

Ontdek de voordelen van dit product

Als je veel onderweg bent en steeds stroomverdeling tot jouw beschikking wilt hebben, is de Bals Evobox iets voor jou! Heb je vragen over dit interessante product of krijg je graag meer informatie over de verschillende soorten CEE-stopcontacten? Dan helpen de deskundige medewerkers van DM uit Heverlee, nabij Leuven, jou graag verder. Contacteer ons door een e-mail te sturen naar info@demaegd.be of via 016 40 03 02 en ontvang gedegen advies op maat.