Werkplaats

Bij DM hebben we bewust gekozen voor fabrikanten met een duidelijke specialisatie. Zij hebben de nodige expertise in huis om topkwaliteit en zelfs uitzonderlijk maatwerk te garanderen. Zoekt u iets specifieks, dan kijken we graag met u mee om een geschikte oplossing te vinden.

Als het met elektrotechniek te maken heeft, dan vindt u het bij DM!

Bij DM delen we de passie voor elektrotechniek met onze fabrikanten. Bovendien hebben we een hechte band met de fabrikanten voor wie we de verdeling van elektrotechnische materialen behartigen. Daardoor kunnen we vlotte uitleveringen verzekeren en kristalheldere afspraken maken. Maar dat zijn niet de enige voordelen die onze partnerships u te bieden hebben.

Ook een minder evidente vraag kunnen wij zonder probleem aan onze fabrikanten stellen. Zij fabriceren naast hun standaard producten namelijk vaak ook maatwerk oplossingen voor minder evidente elektrotechnische installaties.

Zoekt u dus iets bijzonders… Stel dan gerust de vraag aan uw DM adviseur. Wij hebben immers de juiste connecties om zelfs voor de meest uitdagende elektrotechniek passende oplossingen te vinden.

Laat ons weten wat u precies zoekt. We vinden vast een geschikte oplossing!

We helpen u graag bij het uitdenken van afwijkende constructies, unieke toepassingen, bijzondere maten en uitvoeringen. Iets waarop we in de toekomst nog meer zullen focussen.