Multigrip

Multigrip, de originele van Bals

De voordelen van de ruimtebesparende en solide constructie liggen voor de hand: er zijn geen uienringen, drukringen of interne trekontlasting. Dit vergroot de beschikbare ruimte in het apparaat aanzienlijk. De striplengte wordt tot een derde vergroot. De MULTI-GRIP kabelwartel past zich gemakkelijk aan bijna alle kabelvarianten aan.  De permanente, spuitgegoten rubberen afdichting beschermt de kabel betrouwbaar tegen het binnendringen van water, vocht of zelfs vuil! Bals topkwaliteit waarop de gebruiker kan vertrouwen.

Geïntegreerde trekontlasting

De universele MULTI-GRIP kabelwartel houdt en dicht een groot aantal kabeldiameters veilig af. Gewoon draaien om te sluiten, klaar! Ons MULTI-GRIP-systeem fixeert de kabel en zorgt tegelijkertijd voor een veilige trekontlasting – zonder de kabel te beschadigen.

Maximale treksterkte 

De treksterkte van onze MULTI-GRIP kabelwartel overtreft vele malen de waarden gespecificeerd in de normen IEC 60309, EN 60309 en VDE 0623. Conditiecontrole en eventueel onderhoud van de trekontlasting kunnen van buitenaf worden uitgevoerd zonder het stekkersysteem te openen.

Grotere kabeldiameters

Wij hebben de kabelinvoeren MULTI-GRIP van de INNOLINQ-serie stekkers en contactdozen volledig opnieuw ontworpen om nog meer flexibiliteit in het gebruik te bieden. Het positieve resultaat: er kunnen nu zelfs grotere kabeldiameters worden gebruikt dan in eerdere ontwerpen.

IP67 gecertificeerd

De MULTI-GRIP wartels bereiken een minimale beschermingsgraad van IP67. De uitwendige trekontlasting zit tegen de afdichting aan en voorkomt het binnendringen van water en vuil in de aansluitholte van het stekkersysteem, zelfs als de kabel wordt bewogen.