Zes topmerken

Betrouwbare invoerder

Elektrotechnische componenten

Home » Verdeelkast voor elektriciteit

Verdeelkast voor elektriciteit

Een verdeelkast is dé centrale plaats van de elektriciteit in jouw pand. In de elektrische verdeelkast komt de stroom via een voedingskabel binnen waarna deze verdeeld wordt door het pand. Het is dus eigenlijk het centrale knooppunt van de elektrische installatie. Wij stemden onze service volledig af op de behoeften van de gespecialiseerde elektrotechnische groothandel. Echter wil dit niet zeggen dat je als eindklant niet bij ons terecht kunt, integendeel zelfs. Ben je op zoek naar een verdeelkast of combinatiekast voor elektriciteit? Dan vertellen wij jou graag alles over de belangrijkste kenmerken en specificaties van een elektrische verdeelkast zodat jij de juiste keuze maakt.

5p stopcontact van Bals

Meer weten over onze producten?

titel_sondersteckvorrichtungen

Een kwalitatieve verdeelkast voor elektriciteit

DM voerde zes topmerken in als exclusief verdeler en invoerder. Bals is een gerenommeerd merk waarbij je zeker een kwalitatieve verdeelkast voor elektriciteit vindt. Naast een elektrische verdeelkast vind je bij dit Duitse merk onder andere ook een combinatiekast voor elektriciteit, modulair uitbreidbare stroomverdeelkasten zoals de Modbox of de variabox, die nog een stapje verder gaat en die je kunt blijven uitbreiden. Deze verschillende verdeelkasten voor elektriciteit hebben elk hun eigen kenmerken en pluspunten. Geraak je er zelf niet uit? Dan staan wij jou graag bij en bekijken we samen welke elektrische verdeelkast het best past bij jouw situatie.

Ontdek onze uitgebreide service

Krijg je graag meer informatie over de elektrische aansluitklemmen van Elkutec? Of ben je benieuwd welke andere merken wij invoerden? Dan zit je goed bij DM uit Heverlee, nabij Leuven. Wij geven je graag meer informatie over deze producten en je geniet bij ons van uitstekende en uitgebreide service. Wij zijn te bereiken via 016 40 03 02 of via info@demaegd.be.

Variabox assortiment