• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Verdeelkast voor elektriciteit

Een verdeelkast is dé centrale plaats van de elektriciteit in jouw pand. In de elektrische verdeelkast komt de stroom via een voedingskabel binnen waarna deze verdeeld wordt door het pand. Het is dus eigenlijk het centrale knooppunt van de elektrische installatie. DM uit Heverlee stemt zijn service volledig af op de behoeften van de gespecialiseerde elektrotechnische groothandel. Ben je op zoek naar een elektrische verdeelkast of verdeeldoos voor elektriciteit? Dan vertellen wij jou graag alles over de belangrijkste kenmerken en specificaties van een elektrische verdeelkast en verdeeldoos, zodat jij de juiste keuze maakt.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

Een kwalitatieve verdeelkast voor elektriciteit

DM voert een aantal topmerken in als exclusief verdeler en invoerder. Bals is een gerenommeerd merk waarbij je zeker een kwalitatieve verdeelkast voor elektriciteit vindt. Naast een elektrische verdeelkast, vind je bij dit Duitse merk onder andere ook een verdeeldoos voor elektriciteit en modulair uitbreidbare stroomverdeelkasten zoals de Modbox. Ook de Bals-variabox, die nog een stapje verder gaat en die je kunt blijven uitbreiden, is zeker een goede optie. Deze verschillende verdeelkasten voor elektriciteit hebben elk hun eigen kenmerken en pluspunten. Geraak je er zelf niet uit? Dan staan wij jou graag bij en bekijken we samen welke elektrische verdeelkast het best past bij jouw situatie.

Laat ons weten waarmee wij jou van dienst kunnen zijn

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle elektrische verdeelkast of verdeeldoos voor elektriciteit? Dan ben je bij DM op de juiste plek. Onze medewerkers staan voor je klaar met gedegen advies over verschillende elektrische materialen en vertellen je graag meer over de specificaties van een elektrische verdeelkast. Bel ons op 016 40 03 02 of stuur een e-mail naar info@demaegd.be. Bij ons vind je beslist een verdeeldoos voor elektriciteit of een elektrische verdeelkast voor je gewenste toepassing. Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen.