• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Stekker penaarde

Met een stekker met penaarde ben je een veilige stekker gegarandeerd. De penaarde zorgt ervoor dat de stekker goed geaard is, waardoor er geen risico is. Bij DM uit Heverlee vind je verschillende soorten stekkers die altijd veilig zijn, want dat is een van onze kernwaarden. Ontdek snel meer over onze producten.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

Met een stekker met penaarde zit je altijd goed

In België worden vooral stekkers met penaarde gebruikt, en daarom moet je ook de juiste stopcontacten installeren. Er bestaan verschillende soorten stopcontacten, en je vindt steeds de juiste producten in ons assortiment om een stekker met penaarde te kunnen gebruiken. Als verdeler van elektrische materialen kan je bij ons terecht wanneer je een betrouwbare leverancier zoekt voor je bedrijf. Wij staan voor kwaliteit en een tijdige levering, ideaal voor drukbezette handelaars en elektriciens. Voeg meteen ook wat Schuko-stekkers toe aan je voorraad en je bent klaar om elke job te klaren.

Wees voorbereid op de vraag van je klanten

Door een goede stekker met penaarde toe te voegen aan je assortiment, ben je voorbereid op alles. Wil je graag een samenwerking met ons aangaan voor de levering van verschillende materialen en producten voor jouw bedrijf? We helpen je graag verder! Contacteer ons via ons contactformulier of bel ons op 016 40 03 02 voor meer informatie.