• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

De Schuko-stekker

De Schuko-stekker, of beschermcontact, is een van de meest voorkomende stekkers en contactdozen in Europa. Ze kunnen dan ook niet ontbreken in het assortiment van DM uit Heverlee, maar zeker ook niet in dat van een zichzelf respecterende groothandel. Daarom is een professionele samenwerking met ons een goed idee voor elke professional.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

De Schuko-stekker: ideaal voor alle toepassingen

Dankzij de manier waarop de Schuko-stekker ontwikkeld is, garandeert het een optimale veiligheid. Net als bij onze andere elektrische materialen, staat de veiligheid steeds voorop. Wij selecteren merken en producten op basis van kwaliteit en veiligheid in de werkplaats. De Schuko wordt meestal hybride uitgevoerd als CEE-stekker, en heeft een randaarde voor optimale veiligheid in gebruik. De Schuko-stekker kan gebruikt worden in verschillende soorten stopcontacten. Het is dan ook deze soort stopcontact die je vaak terugvindt in residentiële panden, net als die met penaarde. Wij hebben beide, en nog veel meer, in ons assortiment.

Verbreed je assortiment met deze onmisbare materialen

Bij DM vind je de Schuko-stekker die je nodig hebt in je assortiment. Op die manier kan je steeds de juiste stekkers gebruiken in stopcontacten die je installeert. Heb je nog vragen over onze producten? Bel ons op 016 40 03 02 of stuur een e-mail naar info@demaegd.be voor meer informatie. Onze medewerkers staan klaar met gedegen advies.