• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Een schakelkast van Bals

Bals is hét merk indien je zoekt naar een schakelkast of verdeelkast van hoge kwaliteit. De kwaliteitsvolle schakelkast van Bals is van staal, aluminium of roestvrijstaal en bevat elektrische en/of elektronische componenten. Deze kast is vaak het vertrekpunt van de stroomverdeling doorheen jouw pand en biedt bescherming aan de inzittende componenten, zoals de schakelaars en zekeringen. Als je kiest voor een schakelkast of verdeelkast van Bals, ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Bij DM uit Heverlee vind je deze topproducten.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

Bij Bals vind je dé ideale schakelkast

Bals staat over de hele wereld garant voor innovatie, betrouwbaarheid en uitstekende service. Je schaft niet alleen met een gerust hart een schakelkast van Bals aan, maar ook de Evobox van Bals zit in ons assortiment. Ook andere toestellen, zoals een stopcontact met USB waarmee je diverse mobiele apparaten kunt opladen, vind je bij ons terug. Omdat jouw veiligheid primeert en wij dit heel serieus nemen, selecteren wij onze merken en leveranciers op een zorgvuldige manier. Als je kiest voor een verdeelkast van Bals, ben je zeker van een veilig product dat voldoet aan de vooropgestelde veiligheidsnormen.

Kies voor een schakelkast van Bals

Ben je van plan om een schakelkast of verdeelkast van Bals aan te schaffen maar krijg je hier graag eerst wat meer informatie over? Onze deskundige medewerkers staan voor jou klaar met gedegen advies en geven antwoord op al jouw vragen als je contact met ons opneemt. Bel naar 016 40 03 02 of stuur een e-mail naar info@demaegd.be. Wij spelen meteen in op jouw wensen en verlenen de best mogelijke service in verband met elektrische materialen.