• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Een schakelkast van Bals

Bals is hét merk indien je zoekt naar een schakelkast of verdeelkast van hoge kwaliteit. Deze kwaliteitsvolle schakelkast van Bals is van staal, aluminium of roestvrijstaal en bevat elektrische en/of elektronische componenten. Deze kast is vaak het vertrekpunt van de stroomverdeling doorheen jouw pand en biedt bescherming aan de inzittende componenten, zoals de schakelaars en zekeringen. Als je kiest voor een schakelkast of verdeelkast van Bals, ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

Totaaloplossingen

Lege behuizingen overeenstemmend met IEC 62208

De lege behuizingen zijn bedoeld voor gebruiks-specifieke en individuele toepassingen. Daarom zijn ze beschikbaar in verschillende afmetingen. De Enyflex kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het installeren van een controleschakelaar of andere toestellen die van de buitenkant moeten worden bediend. De kabelinvoer gebeurt via metrische uitbreekpoorten en de vijzen zijn gemaakt van roestvrij staal. Deze lege kasten hebben bovendien een beschermingsklasse II die zorgt voor volledige isolatie. Verder kan je bij ons ook terecht voor meer informatie over andere producten van Hensel, zoals de Enyfit of de Enystar.

Bij Bals vind je dé ideale schakelkast

Bals staat over de hele wereld garant voor innovatie, betrouwbaarheid en uitstekende service. Je schaft dus niet alleen met een gerust hart een schakelkast van Bals aan, maar ook de Evobox van Bals of andere toestellen, zoals een stopcontact met USB waarmee je diverse mobiele apparaten kunt opladen. Omdat jouw veiligheid primeert en wij dit heel serieus nemen, selecteren wij onze merken en leveranciers op een zorgvuldige manier. Als je kiest voor een verdeelkast van Bals, ben je zeker van een veilig product dat voldoet aan de vooropgestelde veiligheidsnormen.