• Zes topmerken
  • Componenten en totaaloplossingen
  • Betrouwbare invoerder

Een aftakdoos in het zwart

Bij DM uit Heverlee, nabij Leuven, kan je nu ook terecht voor een aftakdoos in het zwart, met of zonder klemmen. Aftakdozen bestonden tot voor kort enkel in het wit. Voor de functionaliteit van de toestellen vormde dat geen probleem, aangezien een aftakdoos in het wit of in het zwart identiek functioneert. Het is vooral het esthetische aspect, waardoor de zwarte variant op veel succes kan rekenen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

Totaaloplossingen

Verfraai je interieur met een aftakdoos in het zwart

Een aftakdoos in het zwart, al dan niet met klemmen, is perfect om te gebruiken in industriële interieurs en kantoorgebouwen. Ze vallen niet op wanneer ze op een donkere muur geplaatst worden, en gaan zo veel beter op in de omgeving. Je kiest zelf of je een aftakdoos wenst met of zonder klemmen, afhankelijk waarvoor je ze wil gebruiken. Alle aftakdozen verkrijgbaar bij DM kunnen ook buiten gebruikt worden. Ze zijn namelijk waterdicht en gemaakt van stevig materiaal. Het is de ideale tool om veilige aftakkingen te maken, en zo een goed roterend elektriciteitsnet te bekomen. Onze aftakdozen kunnen indien nodig gecombineerd worden met een ophangbare stroomverdeler.

Verrijk je assortiment met een aftakdoos met of zonder klemmen

Een aftakdoos in het zwart kan zowel gebruikt worden om stroom te geven aan inbouwstopcontacten, als aan wandstopcontacten, net zoals zijn witte tegenhanger. Twijfel je nog over de soort aftakdoos die je wil, en wil je graag weten hoe hij er in het zwart of juist wit uitziet en of je hem al niet met klemmen wil? Kom dan vrijblijvend langs in ons kantoor in Heverlee. We staan je graag bij met persoonlijk advies. Daarnaast kan je ons ook altijd bereiken via het nummer 016 40 03 02 of door een bericht achter te laten via ons contactformulier.