• ✓ Zes topmerken
  • ✓ Componenten en totaaloplossingen
  • ✓ Betrouwbare invoerder

Een aftakdoos in het zwart

Bij DM uit Heverlee, nabij Leuven, kan je nu ook terecht voor een aftakdoos in het zwart, met of zonder klemmen. Aftakdozen bestonden tot voor kort enkel in het wit. Het is vooral het esthetische aspect waardoor de aftakdoos in het zwart op veel succes kan rekenen. Je kan ook kiezen voor een zwarte aftakdoos met klemmen. We vertellen je er graag meer over.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact opofBel ons direct

een persoon die een schroevendraaier gebruikt om een elektrisch apparaat te repareren

Verfraai je interieur met een aftakdoos in het zwart

Een aftakdoos in het zwart, al dan niet met klemmen, is perfect om te gebruiken in industriële interieurs en kantoorgebouwen. Ze vallen niet op wanneer ze op een donkere muur geplaatst worden, en gaan zo veel beter op in de omgeving. Je kiest zelf of je een aftakdoos wenst met of zonder klemmen, afhankelijk waarvoor je ze wil gebruiken. Verschillende aftakdozen verkrijgbaar bij DM kunnen ook buiten gebruikt worden, zoals de Enycase. Ze zijn namelijk waterdicht en gemaakt van stevig materiaal. Het is de ideale tool om veilige aftakkingen te maken, en zo een goed roterend elektriciteitsnet te bekomen. Onze aftakdozen kunnen indien nodig gecombineerd worden met een ophangbare stroomverdeler.

Verrijk je assortiment met een aftakdoos met of zonder klemmen

Een aftakdoos in het zwart kan zowel gebruikt worden om stroom te geven aan inbouwstopcontacten als aan wandstopcontacten, net zoals zijn witte tegenhanger. Twijfel je nog over de soort aftakdoos die je wil, en wil je graag weten hoe hij er in het zwart of juist wit uitziet en of je hem al dan niet met klemmen wil? Kom dan vrijblijvend langs. We staan je graag bij met persoonlijk advies in verband met elektrische materialen. Daarnaast kan je ons ook altijd bereiken via het nummer 016 40 03 02 of door een bericht achter te laten via ons contactformulier.