HS Protect

Beschermende en aftrekbare laag

Door de basis van water, kan je makkelijk HS Protect op je oppervlakte aanbrengen via een spray of verfborstel. Hierdoor kan je elk stukje beschermen in korte tijd.

Geef HS Protect 24 uur om te drogen. Dit vormt een enorm sterke, resistente en duurzame laag. Zo blijven al je kwetsbare delen veilig en heel! 

Eenmaal gedaan met je werken, trek je simpelweg de laag af. Je begint met 1 hoek en trekt het zo van je vlak af. Het resultaat? Een proper vlak en in perfecte staat.

Door de basis op water, kan je HS Protect simpelweg in de normale afvalbak wegsmijten. Geen extra gedoe en milieuvriendelijk!

Perfect voor

Doormiddel van de grote flexibiliteit bij het aanbrengen, vormt HS Protect de perfecte beschermingslaag voor glas. Het aanbrengen op bolle vlakken, gebeurt bijzonder makkelijk. De spray neemt de vorm van de ondergrond over. Hierdoor valt het perfect te gebruiken bij kunst, displays of transport.

HS Protect valt perfect te gebruiken op bewerkt of geverfd hout. Denk maar aan meubels of parket. Zo blijf je zeker dat je mooie parket zonder krassen blijft. Maar ook over meubels in transport of op de werkplaats, moet je je geen zorgen maken!

Je muren beschermen tijdens een bouwproject, kan een probleem blijken. Een ongeluk gebeurt snel. Daarom HS protect! Spuit het op de muren en je hoeft je geen zorgen te maken over cementvlekken of beschadiging. 

Bescherm je betonnen vloer tegen olievlekken, inkt of verf. 

Inhoud tab
Inhoud tab
Lees meer