Ergo Advantage Inc.

Wie is Ergo Advantage Inc?

Ergo Advantage Inc. is geen onbekende in Noord-Amerika. Grote bedrijven zoals Amazon, Coca-Cola, General Motors… Allemaal vertrouwen ze op het vakmanschap van Ergo Advantage Inc. Dit met goede reden! Het bedrijf streeft namelijk naar een werkplaats waar men veilig en ergonomisch kan werken en probeert hierbij ook het milieu een plezier te doen.


Klik op ‘Lees meer‘ voor meer informatie.

De Ergonomie

Ergo Advantage mat

De matten zorgen ervoor dat jouw personeel minder fysieke klachten heeft wanneer deze lang moet rechtstaan. Dit doet het door de bloedsomloop te verbeteren en zo vermoeidheid tegen te gaan. Door het design en materialen absorberen de matten schokken, dit verlaagt de belasting op de knieën.

 

Door het antislip systeem, komen ongelukken minder vaak voor en voelt het personeel zich veiliger. Dit heeft niet alleen voordelen voor het personeel! Ook voor jou komt dit goed uit. Door minder werkgerelateerde ongevallen zorg je dat de efficiëntie optimaal blijft en werknemers zullen minder klachten ondervinden en minder afwezig zijn.

Antibacterieel

De AM serie, een lijn binnen het gamma, geeft bacteriën geen kans! Deze matten voorkomen schimmelgroei, meeldauw en bacteriële geur. Hierdoor past het perfect in een restaurant, laboratoria of farmaceutische bedrijven. De antibacteriële behandeling gebeurt voor het maken van de matten. Hierdoor is het geen laag die kan afslijten, maar blijft het altijd even efficiënt en veilig!

Makkelijk te installeren

Elke tegel heeft een makkelijk klik systeem. Hierdoor kan je de gewenste mat zo lang of kort maken als je zelf wilt, of toevoegen wanneer je beslist uit te breiden. Je zit dus niet vast aan 1 op maat gemaakte mat! Door dit kliksysteem installeer je de tegels in enkele minuten en aanpassingen gebeuren ook zeer snel. De randen hebben een helling die minimale blessures veroorzaken en zijn zeer robuust. Op deze manier blijft slijtage beperkt en zal het niet afbreken.

 

De tegels bestaan in meerdere kleuren. Wil je bepaalde plaatsen extra benadrukken of met kleurencodes werken? Dan kan dit perfect via een verschillende kleur van tegel!

Social distancing aanduiden lukt perfect met een aantal gekleurde tegels op de juiste afstand geplaatst van elkaar.

Milieuvriendelijk

Recycling

De matten bevatten 100% gerecycleerd PVC. Op deze manier verkleint de impact op de ozonlaag, maar ook op de afvalberg. Meteen 2 vliegen in 1 klap! De afvalberg verkleint en de impact op de ozonlaag vermindert. Toch stopt hier niet voor het bedrijf. Het grote doel bestaat eruit om het productieproces nog groener te maken.

Lees meer
Antibacterieel Brochure