Bals

De Bals Combinatie verdeelkasten

Afbeelding van Combi verdeelkast Bals

De Bals combinatie verdeelkast groeit uit tot 1 van onze meest gevraagde artikels. Met goede reden! Doorheen de jaren merken we dat dit product alle eisen die wij stellen, gewoonweg overtreft. 

De verdeelkast is draagbaar, stapelbaar en past in zowat elke weersituatie (door verschillende IP waardes beschikbaar). Dit maakt de kast enorm nuttig! Bals probeert jouw leven zo makkelijk mogelijk te maken met zijn producten zodat jij tijd bespaart en kopzorgen ontwijkt. Moeilijk terrein? De combinatie verdeelkast zorgt ervoor dat je ook hier over de nodige elektriciteit voor je gereedschap beschikt. Door het draagbare karakter van de verdeelkast, neem je deze overal mee naartoe!

Verder passen wij, binnen ons atelier, de kast aan naar jouw wensen! Vul enkel het formulier in, en wij komen terug met een aangepast prijsvoorstel. Zo beschik je over een kast voor elke situatie!
aanvraag VBOX & COMBI (nl)

Waarom een Bals combinatie verdeelkast?

 • Draagbaar
 • Jouw maatwerk via ons atelier!
 • Weersbestendig/betrouwbaar door de hoge kwaliteit

De Variabox

Verschillende variabox verdeelkast

Met de Variabox gaat Bals nog een stapje verder. Deze verdeelkasten hang je op aan de muur, maar kan je blijven uitbreiden. Hierdoor manier maak je zowat alle groottes voor zware situaties!

Dankzij het klapdeksel met de One Touch Close techniek, houden elektriciens beide handen vrij om te werken. Het klapdeksel kan in open stand blijven staan dankzij een vergrendelpunt. Door het vedermechanisme gaat het deksel met 1 klik weer toe. Ook de uitschuifbare DIN-rails, pre wiring en de mogelijkheid om de voeding boven- of onderaan aan te sluiten, zorgen voor een 
comfortabele plaatsing.

Ook de Variabox verdeelkasten passen wij volledig aan naar wat jouw situatie vraagt. Dit doen we ook in ons atelier, zo kunnen we de kwaliteit garanderen! 
aanvraag VBOX & COMBI (nl)

Waarom een Variabox van Bals?

 • Makkelijke en snelle installatie
 • Aangepast naar jouw situatie
 • Hoge kwaliteit

Stekkers en Koppelstekkers

Stekkers BALS

Bij Bals wilt men het de eindgebruiker zo makkelijk mogelijk maken. Dat zie je al bij combinatie en verdeelkasten. Daarom brengen ze ook verschillende stekkers en koppelstekkers in verschillende kleuren uit. Dit puur om het overzichtelijk te houden voor de klant. 

Gebruik je veel kabels door elkaar? Geen zorgen! Daarom zijn de verschillende kleuren stekkers en koppelstekkers er, zodat je altijd een overzicht bewaart. Misverstanden vallen hierdoor minder vaak voor!

Waarom kiezen voor Bals stekkers en koppelstekkers?

 • Hoge kwaliteit
 • Groot aanbod
 • Makkelijke installatie door Quick Connect

Een greep uit het gamma

Enkele weetjes

 • Made in Germany volgens de strikte Duitse kwaliteitsnormen
 • Wereldwijd actief in meer dan 80 landen
 • Bals® producten worden voortdurend onderworpen aan strenge duurzaamheidstesten. Bals® artikelen beantwoorden niet alleen aan alle geldende normen, ze overschrijden ze met gemak!
 • Duurzaamheid en weersbestendigheid staan altijd centraal. Bals® elektrotechnische contactmaterialen zijn bestand tegen verschroeiende hitte, ijzige koude, vocht, fijn stof en andere extreme weersomstandigheden.

Wordt u ook een trotse Bals verdeler?

Bent u geïnteresseerd om de hoogwaardige Bals CEE contactmaterialen in uw gamma op te nemen? 

Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvend prijsvoorstel.

Meer informatie en producten over Bals?

Lees meer
Catalogus Bals 2020 (ENG) Programma Overzicht Bals Catalogus Bals 2020 (D)