Wist je dat tot wel 70% van de energie die je zonnepanelen opwekken, terug in het elektriciteitsnet verdwijnt? Elektriciteitsleveranciers geven vaak maar een fractie van jouw aankoopprijs voor deze energie. Allemaal verspilde capaciteit van je zonnepanelen dus!

De oplossing hiervoor? Een thuisbatterij van Powerboozt voor je zonnepanelen!

Waarom een thuisbatterij van Powerboozt voor je zonnepanelen?

 • Terugdraaiende teller niet meer nodig
 • Bespaar geld op je energiefactuur
 • Makkelijk te integreren in je bestaande woning
 • Verhoogd rendement van je zonnepanelen
 • Wees je eigen energieleverancier 
Batterij Powerboozt zonnepanelen

Energieopslag van je zonnepanelen via thuisbatterijen vereenvoudigd

Thuisbatterij zonnepanelen powerboozt voorbeeld

SOLAR POWERBOOZT lanceert een eenvoudig concept dat je thuisbatterijen gemakkelijk aansluit op het bestaande systeem van zonnepanelen van de gebruiker. Dit alles zonder afbreuk te doen van de eerder gemaakte opbouw! 

Het thuisbatterijsysteem van zonnepanelen werkt volledig onafhankelijk van het huidige net. Zo creëer je je eigen lus en kan je ‘off the grid’ leven. Zelfs bij stroomuitval in je straat zal je dus over elektriciteit beschikken!

De aansluiting gebeurt via een omvormer aan je zonnepanelen die naar de nodige thuisbatterijen gaat. Dit systeem beschikt over wifi, dus kan je het bedienen en controleren vanuit het hele huis!

Een thuisbatterij voor elke situatie

Mini toepassingen

Een tuinhuisje, vakantiehuisje of caravan met zonnepanelen? Ook dan vind je een thuisbatterij bij Powerboozt! 

Deze gaan dan van 2kVA-3kVA.

Particuliere toepassingen

Ook voor particulieren hebben wij een thuisbatterij. Zo haal je het maximale uit je zonnepanelen!

Deze gaan dan van 5kVA-10kVA.

KMo en industirële toepassingen

Bedrijven beschikken vaak over zonnepanelen. Ookal gebruiken deze veel energie doorheen de dag, toch zijn ook hier mogelijkheden om geld te besparen door een batterij of batterijen aan te schaffen!

Deze gaan van 15kVA tot wat jouw bedrijf nodig acht.

Terugdraaiende teller niet meer nodig dankzij energieopslag via thuisbatterijen voor je zonnepanelen!

Schema van opslag van zonne ernergie

De terugdraaiende teller viel bijna niet meer weg te denken uit de media toen de aankondiging kwam van de digitale meters. Veel mensen kochten zonnepanelen met in het achterhoofd de gedachte dat deze zich terugbetaalde via de terugdraaiende teller. Maar de regering stak hier een stokje voor met de digitale meter. 

Maar hier vormen thuisbatterijen de oplossing! In de avond verbruiken mensen over het algemeen het meeste energie, maar je zonnepanelen wekken het meeste op overdag. Hierdoor verspil je veel capaciteit van je zonnepanelen. Maar een thuisbatterij overbrugt de tijd tussen het opwekken en wanneer je de energie nodig hebt van je zonnepanelen!

Je slaat de energie die je zonnepanelen opbrengen overdag, maar niet gebruikt, gewoon op. Zo gebruik je ’s avonds nog steeds energie van je zonnepanelen die ze overdag hebben opgewekt. 

Een terugdraaiende teller is helemaal geen probleem meer dan. Je gebruikt je energie van je zonnepanelen optimaal en bespaart geld op je elektriciteitsfactuur. Win win!

Componenten voor je thuisbatterij

 • 1 x SOLAR POWERBOOZT omvormer, inclusief wifi
 • 1 x pakket SOLAR POWERBOOZT thuisbatterijen (AGM met Carbon of
  Lithium modellen)
 • 1 x bijhorende kabelset
 • 1 x zekering + zekeringhouder
 • 1 x stevige kast voor de batterijen

Technische kenmerken thuisbatterij voor zonnepanelen

Dimensies thuisbatterij zonnepanelen
 • Volwaardige hybride sinus-omvormer, lader en solar controller
 • Onderscheidend piekvermogen om de meest veeleisende verbruikers van stroom te voorzien
 • Ideaal voor omgevingen waar het netwerk niet stabiel is
 • Krachtige batterijlader, speciaal ontwikkeld voor de nieuwste generatie loodzuur batterijen of lithium batterijen met ingebouwde BMS
 • Dynamisch MPPT rendement en hoog omzettingsrendement (98%)
Nominal Voltage12,8 V
Nominal Capacity100 Ah
Open circuit Volt. @ 100%13,6 V
Energy1280 Wh
Internal Resistance< 10 mΩ
Consumption BMS< 100µA
Self Discharge< 3%/Month
Maximal Batteries in series4
Max. cont. Discharge Current100 A
Peak Discharge Current200 A (7,5s ± 2,5 s)
BMS Discharge Cut-Off250 A (± 50 A)
Rec. Low Voltage Cut-Off11 V
BMS Cut-Off10 V
Reconnect Voltage11,2 V
Discharge Temperature – 20 bis 60°C’
Charge Temperature0 bis 45 °C
Storage Temperature0 bis 40 °C
Dimensions (LxWxH)353 x 175 x190
Weight12,0 kg
Terminal TypeAutomotive Post
Torque9 – 11 Nm
Case MaterialABS
Enclosure ProtectionIP 56
Cell Type / ChemistryCylindrical / LiFePO
Recomm. Charge Current 50 A 
Max. Charge Current100 A
BMS Charge Cut-off250 A (±50 A)
Recomm. Charge Voltage146 V
BMS Voltage Cut-off15,0 V
Bluetooth 4,0 with App Android/IOS
Powerboozt batterij PB Li 12 100 voor zonnepanelen

Thuisbatterij van Powerboozt, efficiënt en geldbesparend!

Een thuisbatterij van Powerboozt voor je zonnepalen valt makkelijk te installeren bij eender wie, geeft de maximale capaciteit aan je zonnepanelen en bespaart je geld. Wacht dus niet en begin er zo snel mogelijk aan! 

Vraag je offerte of meer informatie aan via info@demaegd.be 

Of via 1 van onze andere kanalen

De Bals Combinatie verdeelkasten

Afbeelding van Combi verdeelkast Bals

De Bals combinatie verdeelkast groeit uit tot 1 van onze meest gevraagde artikels. Met goede reden! Doorheen de jaren merken we dat dit product alle eisen die wij stellen, gewoonweg overtreft. 

De verdeelkast is draagbaar, stapelbaar en past in zowat elke weersituatie (door verschillende IP waardes beschikbaar). Dit maakt de kast enorm nuttig! Bals probeert jouw leven zo makkelijk mogelijk te maken met zijn producten zodat jij tijd bespaart en kopzorgen ontwijkt. Moeilijk terrein? De combinatie verdeelkast zorgt ervoor dat je ook hier over de nodige elektriciteit voor je gereedschap beschikt. Door het draagbare karakter van de verdeelkast, neem je deze overal mee naartoe!

Verder passen wij, binnen ons atelier, de kast aan naar jouw wensen! Vul enkel het formulier in, en wij komen terug met een aangepast prijsvoorstel. Zo beschik je over een kast voor elke situatie!
aanvraag VBOX & COMBI (nl)

Waarom een Bals combinatie verdeelkast?

 • Draagbaar
 • Jouw maatwerk via ons atelier!
 • Weersbestendig/betrouwbaar door de hoge kwaliteit

De Variabox

Verschillende variabox verdeelkast

Met de Variabox gaat Bals nog een stapje verder. Deze verdeelkasten hang je op aan de muur, maar kan je blijven uitbreiden. Hierdoor manier maak je zowat alle groottes voor zware situaties!

Dankzij het klapdeksel met de One Touch Close techniek, houden elektriciens beide handen vrij om te werken. Het klapdeksel kan in open stand blijven staan dankzij een vergrendelpunt. Door het vedermechanisme gaat het deksel met 1 klik weer toe. Ook de uitschuifbare DIN-rails, pre wiring en de mogelijkheid om de voeding boven- of onderaan aan te sluiten, zorgen voor een 
comfortabele plaatsing.

Ook de Variabox verdeelkasten passen wij volledig aan naar wat jouw situatie vraagt. Dit doen we ook in ons atelier, zo kunnen we de kwaliteit garanderen! 
aanvraag VBOX & COMBI (nl)

Waarom een Variabox van Bals?

 • Makkelijke en snelle installatie
 • Aangepast naar jouw situatie
 • Hoge kwaliteit

Stekkers en Koppelstekkers

Stekkers BALS

Bij Bals wilt men het de eindgebruiker zo makkelijk mogelijk maken. Dat zie je al bij combinatie en verdeelkasten. Daarom brengen ze ook verschillende stekkers en koppelstekkers in verschillende kleuren uit. Dit puur om het overzichtelijk te houden voor de klant. 

Gebruik je veel kabels door elkaar? Geen zorgen! Daarom zijn de verschillende kleuren stekkers en koppelstekkers er, zodat je altijd een overzicht bewaart. Misverstanden vallen hierdoor minder vaak voor!

Waarom kiezen voor Bals stekkers en koppelstekkers?

 • Hoge kwaliteit
 • Groot aanbod
 • Makkelijke installatie door Quick Connect

Een greep uit het gamma

Enkele weetjes

 • Made in Germany volgens de strikte Duitse kwaliteitsnormen
 • Wereldwijd actief in meer dan 80 landen
 • Bals® producten worden voortdurend onderworpen aan strenge duurzaamheidstesten. Bals® artikelen beantwoorden niet alleen aan alle geldende normen, ze overschrijden ze met gemak!
 • Duurzaamheid en weersbestendigheid staan altijd centraal. Bals® elektrotechnische contactmaterialen zijn bestand tegen verschroeiende hitte, ijzige koude, vocht, fijn stof en andere extreme weersomstandigheden.

Wordt u ook een trotse Bals verdeler?

Bent u geïnteresseerd om de hoogwaardige Bals CEE contactmaterialen in uw gamma op te nemen? 

Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvend prijsvoorstel.

Meer informatie en producten over Bals?

De ergonomie

Ergo Advantage mat

De matten zorgen ervoor dat jouw personeel minder fysieke klachten heeft wanneer deze lang moet rechtstaan. Dit doet het door de bloedsomloop te verbeteren en zo vermoeidheid tegen te gaan. Door het design en materialen absorberen de matten schokken, dit verlaagt de belasting op de knieën.

Door het antislip systeem, komen ongelukken minder vaak voor en voelt het personeel zich veiliger. Dit heeft niet alleen voordelen voor het personeel! Ook voor jou komt dit goed uit. Door minder werkgerelateerde ongevallen zorg je dat de efficiëntie optimaal blijft en werknemers zullen minder klachten ondervinden en minder afwezig zijn.

Antibacterieel

De AM serie, een lijn binnen het gamma, geeft bacteriën geen kans! Deze matten voorkomen schimmelgroei, meeldauw en bacteriële geur. Hierdoor past het perfect in een restaurant, laboratoria of farmaceutische bedrijven. De antibacteriële behandeling gebeurt voor het maken van de matten. Hierdoor is het geen laag die kan afslijten, maar blijft het altijd even efficiënt en veilig!

Makkelijk te installeren

Elke tegel heeft een makkelijk klik systeem. Hierdoor kan je de gewenste mat zo lang of kort maken als je zelf wilt, of toevoegen wanneer je beslist uit te breiden. Je zit dus niet vast aan 1 op maat gemaakte mat! Door dit kliksysteem installeer je de tegels in enkele minuten en aanpassingen gebeuren ook zeer snel. De randen hebben een helling die minimale blessures veroorzaken en zijn zeer robuust. Op deze manier blijft slijtage beperkt en zal het niet afbreken.

De tegels bestaan in meerdere kleuren. Wil je bepaalde plaatsen extra benadrukken of met kleurencodes werken? Dan kan dit perfect via een verschillende kleur van tegel!

Social distancing aanduiden lukt perfect met een aantal gekleurde tegels op de juiste afstand geplaatst van elkaar.

Milieuvriendelijk

Recycling

De matten bevatten 100% gerecycleerd PVC. Op deze manier verkleint de impact op de ozonlaag, maar ook op de afvalberg. Meteen 2 vliegen in 1 klap! De afvalberg verkleint en de impact op de ozonlaag vermindert. Toch stopt hier niet voor het bedrijf. Het grote doel bestaat eruit om het productieproces nog groener te maken.

 

Meet the Ergo Advantage team

Arno

During a number of years I gained extensive experience in managing business units / companies. Besides, I was successful in several sales roles.

Mostly for companies providing (technical) services and solutions. My working attitude is highly entrepreneurial. 

By making optimal use of the available technical knowledge within an organization, I’m less depending on my own technical background.

This helps me to settle quickly into specific (technical) surroundings and new markets.

In addition, my strong drive, focus, result-oriented mindset and high commitment give me the opportunity to make a valuable contribution to the further development of companies.

I prefer to act as a team player by motivating people around me, to create a balanced focus on achieving both their personal and firm’s objectives. 

 

From this perspective the cooperation with DM Belgium concerning the introduction of the HS Protect and Ergo Advantage products in Europe is a perfect fit:  teamwork combined with sales & entrepreneurship

Hensel en DM in België

Door de jarenlange ervaring en constante innovatie, groeit Hensel uit tot de marktleider in Duitsland op vlak van hoogwaardige verdeelsystemen. Wanneer je moet vertakken, verdelen of omzetten van energie, maar 1 adres. Hensel! 

Dit past perfect in wat DM zoekt bij zijn leveranciers. Kwaliteit, gebruiksgemak en zekerheid! Daarom verdeelt DM nu al meer dan 20 jaar Hensel in België. 

Klik op lees meer voor meer informatie

 
 

Veeleisende omgeving? Reken op de kwaliteit van Hensel!

Foto van een werf met elektrotechnisch materiaal

Vooral de kabeldozen en distributiekasten zijn zeer gegeerd. Ze zijn bijzonder robuust en uitermate geschikt om zelfs in de meest veeleisende omgevingen geplaatst te worden. Ook tegen extreme weersomstandigheden zijn deze kabeldozen perfect bestand.

Bij Hensel worden regelmatig nieuwe distributie- en installatiesystemen ontwikkeld, maar ook de bestaande producten worden regelmatig heruitgevonden. Zo voldoet de huidige generatie aftakdozen aan de voortdurend toenemende eisen van IT-systemen. Snelle reactietijden en uitgebreide bereikbaarheid zijn dus gegarandeerd.

Een voorbeeld van zo’n heruitgevonden aftakdoos is de Enycase® kabeldoos. Deze biedt een verbeterde bescherming tegen vuil, vocht, stof en functiebehoud bij outdoor gebruik en is bijzonder gemakkelijk af te sluiten met slechts 1 kwartslag. Zonder twijfel zal deze Enycase® kabeldoos een opvallende meerwaarde bieden en een topper blijken in uw elektrotechnisch productassortiment

Wat maakt Hensel Kabeldozen bijzonder?

Enycase Hensel brandweerman
 • Assortiment van 1,5 tot 240 mm²
 • Tot IP67 water en stofdicht, mogelijk te vullen met gietmassa waardoor binnendringen van vochten water volledig te vermijden is
 •  Robuust, nagelnieuwe behuizingen
 • Voortdurende innovatie en optimalisatie
 • Wijd aanbod: Met of zonder klemmen, uitbreekpoorten, elastische afdichtmembranen
 • Alle kabeldozen zijn VDE gekeurd volgens internationale norm DIN EN 60670-22 / IEC 60670-22

   

Greep uit het assortiment

Hensel producten

DK, KF, FK en WP kabeldozen | behuizingswanden | KV-verdeelkasten | installatieverdelers | Mi-energieverdelers | LES-kabelinvoersystemen: kabelwartels | invoertulen | combi-beluchtingswartels |kabels, geleiders en klemmen

Enkele weetjes

 • Hensel produceert in Duitsland, dus Duitse kwaliteit gegarandeerd!
 • Dochterondernemingen in 7 landen 
 • De fabrieken kunnen bezocht worden op afspraak

Binnenkort Hensel producten in jouw gamma?

Vanaf jouw klanten het gebruiksgemak van de producten ervaren, willen ze nooit meer iets anders! 
Vraag daarom nu snel een vrijblijvend prijsvoorstel of meer informatie.

 

Informatie of prijsvoorstel aanvragen

Betrouwbaar verbonden

Dat specialisatie tot superieure productkwaliteit leidt, bewijst fabrikant Elkutec elke dag opnieuw. Door er bewust voor te kiezen om zich toe te spitsen op de fabricage van kleine elektrische materialen en onderdelen zoals onder andere kamgeleiders en klemmen.

Open en gesloten overbruggingsrails met stift of vork en elektrische aansluitklemmen krijgen hun volledige en onverdeelde aandacht. Daardoor kunnen ze voor deze elektrische materialen al meer dan 30 jaar op een onbetwiste internationale vermaardheid rekenen. Bij DM zijn we overtuigd van de hoogwaardige kwaliteit die Elkutec aflevert en daarom verdelen we maar wat graag hun producten in België.

Over de overbruggingsrails van Elkutec®

Open rails met stift of vork

Zowel modellen met vaste lengte als modellen die u zelf kan inkorten.
Keuze uit verschillende uitvoeringen met variabele lengtes, diameters, stroomsterktes, polen, fasen, en eindkappen.

Gesloten rails

 • Conform UL489
 • Ook oplossingen waarbij grotere lucht- en verliesstroombereiken nodig zijn
 • Leverbaar in 1, 2, 3 of 4-fasige uitvoering
 • Geschikt voor zekeringskasten, hulpschakelaars en stroomrails type UL489, draaistroomblokken voor motorbeveiligingskasten, lastscheiders, …
 • Met een gesloten systeem kiest u voor tijdsbesparing. Afzagen of bijvijlen van de rails is niet meer nodig bij inkorting. Ook geen eindkappen meer plaatsen. Goed voor een tijdsbesparing van 30% bij de plaatsing.

Welke elektrische materialen vindt u zoal in het Elkutec® assortiment?

Open en gesloten overbruggingsrails / kamgeleiders | toebehoren voor overbruggingsrails / kamgeleiders | verbindingsrails voor motorbeveiligers | eindkappen | aansluitklemmen, verdeelklemmen en klemmenblokken | afdekstrips en beschermkapjes voor faserails | ponsonderdelen

Enkele weetjes over Elkutec®

 • Meer dan 30 jaar ervaring in de productie van elektrische materialen en elektrotechnische onderdelen.
 • Elke fase van het productieproces gebeurt volledig in eigen beheer in de fabriekshallen in Duitsland.
 • In die productiehallen worden ook technische onderdelen in kunststof gefabriceerd voor hydrauliek, ramen en medische verlichting.

Elkutec® onderdelen verdienen ook een plekje in uw productassortiment

Het loont zeker de moeite om de elektrische materialen en onderdelen van Elkutec® in detail te bekijken. Zowel qua kwaliteit als in prijs zullen ze de vergelijking met glans doorstaan. Benieuwd? Laat uw interesse blijken en stuur ons een bericht voor meer informatie en een prijsvoorstel op maat.

 

Website: Elkutec

Schill kabelhaspels: ultiem gebruiksgemak in elke toepassing

Doorheen de jaren evolueert Schill naar een gevestigde waarde in de wereld van evenementen, industrie en zelfs de gewone particulier. Hierdoor produceren ze nu de meest uiteenlopende kabelhaspels. Voor elke toepassing is er wel een geschikte oprolhaspel in het Schill gamma te vinden!

 

Waarom Schill?

Hoge ip waarde kabelhaspel Schill
 • Kabelhaspels in verschillende materialen voor duurzame oplossingen in elke situatie en toepassing door het aanbod met hoge IP waardes.
 • Oprollers in verschillende kabeldiameters en –lengtes; ook modulaire systemen waarbij meerdere haspels gecombineerd kunnen worden opgesteld.
 • Keuze uit lege kabeloprollers of volledig uitgeruste haspels met ingebouwde contactdozen, connectors en kabel.
 • Verschillende soorten kabels beschikbaar: elektriciteit, data, beeldtransmissie (wel of niet met splitters),…
 • Specifiek voor de podiumsector heeft Schill ook compacte en stapelbare haspelomkastingen en verrijdbare kabelhaspeltrolleys op wieltjes. Ook voor gebruik op schepen en voor off-shore toepassingen zijn er aangepaste haspels verkrijgbaar.
 • Verschillende opties zoals manuele of automatische oprolling, elektrische sturing, geïntegreerde verlichting, automatische aanpassing van vrijgegeven kabellengte…

Kabelhapels voor elke toepassing

Audiovisuele sector, evenementen en elektrotechniek

De mobiele kabelhaspels zijn erg handig in gebruik en ze verlengen de levensduur van de kabel. Want die wordt optimaal beschermd in een aangepaste behuizing.

Ook voor fragiele kabels zoals optical fibers en glasvezelkabels heeft Schill geschikte oproloplossingen.

Voor de verdeling en aftakking van elektriciteit worden de haspels voorzien van geïntegreerde contactdozen (verschillende stroomsterktes, polen, voltages). Ook extreme overspanningen met zeer lange kabellengtes of kabels met grote diameters zijn mogelijk.

Ook losse verlengkabels verkrijgbaar.

Industrie

Welding guy

Met doordachte kunststof behuizingen voldoen deze haspels aan de strengste veiligheidsnormen. Bestand tegen chemicaliën, benzine, oliën, water en extreme weersomstandigheden van -20°C tot + 60°C.

Er zijn ook heavy duty uitvoeringen beschikbaar. Gefabriceerd uit schokbestendig, slijtvast staal, lichtgewicht en weerbestendige synthetische rubber of zelfs gegalvaniseerd staal.

Aangepaste kabeloprollers voor buitengewone kabellengtes en –diameters.

Zowel vrijstaande modellen als haspels voor muurbevestiging of bevestiging aan de wagen.

Huishoudelijk gebruik

Classic Line Schill voorbeeld

De lichtere kabeloprollers zijn bijzonder geschikt voor particulier gebruik. Onderhoudsvrij en bijzonder gemakkelijk in gebruik.

Een greep uit het Schill gamma

Schill in een notendop

 • Meer dan 60 jaar relevante ervaring
 • Schill mag dan wel een internationaal gerenommeerd bedrijf zijn, het blijft toch een (h)echt familiebedrijf. Momenteel staat de 3e generatie aan het roer.
 • In de beginjaren was Schill voornamelijk gespecialiseerd in de productie van accessoires voor audiovisuele toepassingen. Ook nu nog is Schill een gekende naam in de audiovisuele sector, maar tegenwoordig is het bedrijf ook ruim vertegenwoordigd in andere sectoren .
 • De firma Schill® mag heel wat innovatieve uitvindingen op haar naam schrijven. Onder meer de eerste draagbare cable drum in plaatstaal, de eerste zelfoproller met springveer en de eerste geïsoleerde PVC kabeltrommel.

Ook Schill in uw catalogus?

Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvend prijsvoorstel

Voor een héél ruime keuze aan verliesstroomschakelaars, automaten en differentieelautomaten moet je bij Doepke zijn

Voor verliesstroomschakelaars groeit Doepke uit tot een van de meest gespecialiseerde fabrikanten. Bij Doepke maken ze differentiëlen en automaten voor elke toepassing.

Het resultaat vormt een bijzonder breed gamma verliesstroomschakelaars. Zo fabriceert Doepke onder meer 2- en 4-polige aardlekschakelaars in klasse A en AC – al dan niet met stroomstootvastheid-, maar ook diverse andere elektrische schakelaars. Ook in de klasse B aardlekschakelaars is er veel keuze. Zeer hoge frequenties, gladde gelijkstroom of schakelaars met diverse uitschakelcurves, u vindt het allemaal in het Doepke assortiment.

Wat hebben de elektrische onderdelen te bieden?

Schakelaar

Aan de kwaliteit en duurzaamheid van de Doepke beveiligingsapparatuur hoeft u niet te twijfelen. Ook deze elektrische onderdelen voldoen aan alle wettelijke normen en hebben over de jaren heen hun deugdelijkheid bewezen. Voor intensief gebruik heeft Doepke een heavy duty gamma ontwikkeld dat ook bij extreme invloeden topprestaties levert.

Een blik op het assortiment

Verliesstroomschakelaars

 • 2- en 4-polige aardlekschakelaars
 • klasse A en AC, al dan niet met stroomstootvastheid
 • klasse B, eventueel ook geschikt voor hoge frequenties, gladde gelijkstroom of diverse uitschakelcurves (types NK en SK) geschikt voor speciale toepassingen zoals fotovoltaïsche zonnepanelen en werven met kraangebruik
 • optie uitschakelen vanop afstand
 • DIN-railtypes
 • stroomsterktes van 16 tot 125A voor DIN-rail types en tot 250A voor grotere modellen
 • aan beide zijdes voorzien van dubbele aansluitmogelijkheid met kam en draad
 • driestandenknop: AAN – UIT – GETRIPT
 • Accessoires:
 • Hulpcontacten
 • motorgestuurde afstandsbediening

Andere elektrische onderdelen

Smalle types (ELS, 1-polig + nul, 18 mm), een economische oplossingen zowel qua prijs als qua plaatswinst

DLS5: robuuste 10 kA automaat in verschillende stroomsterktes en karakteristieken B, C en D

DLS6: 6 kA

Relais | klemmen | verscheidene (verlies)stroomschakelaars | (dimbare) knoppen | meetapparatuur | …

Jouw oplossing voor elektrische laadpalen

De aangepast wetgeving op vlak van laadpalen, zorgt tegenwoordig voor wat stress bij mensen. Je moet natuurlijk door de controles geraken. Daarom heeft Doepke een relatief goedkope en makkelijke oplossing gevonden. 

Doepke ziet de wetgeving al een tijdje aankomen en investeert in een oplossing. De oplossing? Een DFS4 EV-R.

Vervang simpelweg het oude met de DFS 4 EV-R en je laadpaal beantwoord weer aan de nieuwe wetgeving. Zo simpel kan het zijn! 

Meer informatie en technische specificaties?

Of vraag meer informatie over bepaalde gevallen.

Liever de volledige Doepke catalogus bekijken?

Neem dan snel een kijkje op de website van Doepke: https://www.doepke.de/en/products/

Over Doepke

 • Duits fabricaat en meer dan 50 jaar ervaring staan garant voor betrouwbare topkwaliteit
 • 16 filialen in Duitsland en verschillende internationale dochterondernemingen wereldwijd
 • Meer dan 150 verschillende schakelaars in het assortiment

Binnenkort ook Doepke in jouw gamma?

Neem contact met ons op voor jouw op maat gemaakte prijsvoorstel!

WORKLITE® 25W 110-230V AC

– Serieel aansluitbare LED werfverlichting

 • Duurzame, onderhoudsvrije en energiebesparende LED industrie-verlichting
 • Bespaart energie meer dan 70% in vergelijking met de TL-buis
 • Bestendig tegen schokken en trillingen
 • Tot 10 jaar zonder de lampen te moeten vervangen
 • Lichtstroom van 3600 lumen
 • 360° licht
 • Aangenaam licht door middel van vloeiende spectrale curve en goede kleurweergave
 • Verkrijgbaar in 230V, 48V en extra lage spanning (24V)
 • Eenvoudige installatie zonder elektricien
 • Flikkervrij licht, de leds lichten onmiddellijk op en branden zelfs fel in vorst
 • Voldoet aan de normen EN 60589-1 en de EN 60598-2-22
 • Twee jaar garantie
 • 250mm hoog en 225mm doorsnede
 • Beschermingsklasse IP54
 • Geregistreerd ontwerp voor de Europese markt
 • Ontworpen en geproduceerd in Finland

Website: www.worklite.be

Tot wel 70% energiebesparing op je factuur!

Door het efficiënte design en de LED lichten, bespaar je totwel 70% op de energiekosten van verlichting. Bij een project van 18 maanden met 250 brandende lampen, komt dit neer op 6500 euro besparing in vergelijking met gewone werfverlichting!  

Gemakkelijk te installeren, robuust en vibratie/ schokbestendig

Voor de installatie gebruik je enkel een haak en spanbandje. De haak past zelfs onder isolatie! Hierna hang je simpelweg de Worklite op zodat je werf verlicht en veilig blijft. 

Een werf blijft een uitdagende omgeving voor je gereedschap. Grote hoogtes en zware spullen, niet onbekend op een werf. Daarom maakt Worklite enkel lichtbronnen die tegen een stootje kunnen. Ze testen die allemaal en zo weten ze dat na een val van 21 meter alles nog perfect werkt!

Op een werf, werkt het personeel met grote machines. Machines die veel vibratie veroorzaken. Daarom maakt Worklite hier ook een punt van dat alle artikelen hier perfect tegen kunnen. 

Rechargeable en draagbaar

Vanaf september beschikt Worklite over een draagbare, kabelloze en oplaadbare lichtbron. De rechargeable Worklite is perfect voor situaties waar er snelle checks moeten gebeuren. Of waar je meerdere kamers moet bekijken.

 • Hoge en aanpasbare lichtsterkte
 • Gebruiksvriendelijk
 • Robuust