Kwaliteit, snelheid en personaliseerbaar!

Kwaliteit

Soms merk je dat wat je wilt gewoonweg niet in de catalogus staat. Daarom moet je niet inboeten! Voor exact deze situaties beschikken wij over een werkplaats in ons gebouw. In onze werkplaats werken we met de beste producten van onze leveranciers. En dit met het beste en bekwaamste personeel. Op deze manier bouwen wij enkel kwalitatief materiaal! 

Maar ons woord blijft maar een woord. Daarom investeren wij ook in het testen van de eindproducten volgens de DIN EN 61439 norm. Zo blijven we zeker dat we betrouwbare producten leveren. Zo ondervindt jij geen problemen en blijven wij trots op wat we doen!

Personaliseerbaar

We merken dat veel projecten een andere variabox of combinatiekast nodig vereisen. Daarom besluit Bals om te starten met het aanpassen van hun variabox en combinatiekasten naar de vraag van de klant. Om miscommunicatie te vermijden en sneller te werken doen wij dit nu binnenshuis. 

Het enige dat je hoeft te doen, het onderstaande formulier invullen en doorsturen naar info@demaegd.be. Zo bekijken we wat de mogelijkheden zijn en maken een persoonlijk prijsvoorstel. Volledig vrijblijvend natuurlijk!

aanvraag VBOX & COMBI (nl)

Snelheid

We haalden het al kort aan, door het bouwen van de VBOX en rubber combinatiekasten in ons eigen atelier te doen, besparen we tijd. Alle gebruikte materialen blijven natuurlijk hoge kwaliteit. Maar de levertijd van Duitsland en de communicatie valt weg. Hierdoor besparen we veel tijd en krijg je sneller het eindproduct. 

Voor heel grote en dringende projecten slaan wij de handen in elkaar met een lokale partner. Natuurlijk voldoet deze partner ook aan onze hoge kwaliteitseisen!

Jouw grote projecten, geen probleem voor ons dus! 

Ontmoet ons team

Nico Vandezande lachend

Nico

Nico vult ons team al 30+ jaar aan. En wat een aanvulling! Zijn expertise in het domein valt niet meer weg te denken.

Gert

Gert werkt al sinds 2008 bij ons, hij groeit uit tot 1 van de steunpilaren in ons atelier!

Sam portret

Sam

Als het gezicht van Sam je bekend voorkomt dan heb je een goed zicht! Sam is namelijk de zoon van Nico. Met de expertise en opleiding van zijn vader, weet hij op jonge leeftijd al zeer veel over elektrotechnisch materiaal.

Mo

Tijdens een drukke periode waar we extra werkkrachten konden gebruiken, ontdekten we Mo. Zijn werk maakt zo een indruk op ons, we konden niet anders dan ons team aanvullen met hem.

DM neemt veiligheid heel serieus. De veiligheid van de gebruiker primeert. Onze merken en leveranciers worden op zorgvuldige manier geselecteerd.

We brengen alleen veilige producten op de markt. Alle producten voldoen aan de essentiële veiligheidseisen van de Europese en Belgische reglementeringen ter zake.

Bij DM gaan service en kwaliteit hand in hand. Al ruim 40 jaar streven wij naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Samen met u zoeken we graag het juiste antwoord op uw vragen. Omdat we geloven in goede persoonlijke relaties, in lange termijn partnerships en in samenwerkingen gebaseerd op respect en vertrouwen.

Wij kiezen er bewust voor om alleen elektrotechnische materialen te verdelen van topfabrikanten die kwaliteit, duurzaamheid en innovatie vooropstellen. Al onze producten creëren een opvallende meerwaarde voor de eindgebruiker, uw klant dus, die de elektrische installatie uitvoert. Zowel qua technische prestaties, duurzaamheid als gebruikscomfort presteren onze artikelen ver boven de wettelijke normen en verwachtingen.

Benieuwd welke meerwaarde onze elektrotechnische materialen voor u in petto hebben? We lichten u de voordelen graag in detail toe en werken met plezier een concurrentieel prijsvoorstel op maat voor u uit.

Partnerships in vertrouwen

Natuurlijk kunnen we als invoerder en verdeler van elektrotechnisch materiaal onze producten perfect rechtstreeks leveren aan eindgebruikers zoals elektriciens, installateurs en particulieren, maar dat doen we liever niet. Onze service is namelijk helemaal afgestemd op de behoeften van de gespecialiseerde elektrotechnische groothandel. De meeste Belgische groothandels zijn net om die reden trouwens al jaren klant.

Wil dat zeggen dat we de rechtstreekse vragen van eindklanten onbeantwoord laten? Helemaal niet! We adviseren hen over de meest geschikte producten voor hun toepassing en verwijzen hen vervolgens door naar hun vertrouwde elektrotechnische groothandel voor de aankoop ervan.

Onze logistiek, administratie en prijszetting zijn specifiek aangepast aan de noden van de elektro groothandels. Toch mag u zich aan een uiterst persoonlijk service verwachten. Wij kennen onze klanten graag bij naam en appreciëren een vlotte en persoonsgerichte samenwerking in vertrouwen. Test u onze service vooral zelf en neem contact met ons op. U zal meteen begrijpen wat we bedoelen.

Oplossend denken

Wenst u een bepaald product extra in de verf te zetten en kan u wel wat ondersteuning gebruiken bij de marketing? Zoekt u een heel specifiek product of heeft u bijzonder dringend een levering nodig? U mag het ons gerust vertellen. Probleemoplossend en proactief (samen)werken is onze tweede natuur. Het DM team gaat geen enkele uitdaging uit de weg als het op klantenservice aankomt!
Voor een goed gesprek komen we met plezier even bij u langs. Geheel vrijblijvend. U heeft niets te verliezen, maar des te meer te winnen. Met onze producten bent u zeker van een vlotte doorverkoop en ook onze prijszetting spreekt u vast wel aan.

Tot binnenkort!