Schill

Schill logo

Schill kabelhaspels: ultiem gebruiksgemak in elke toepassing

Doorheen de jaren evolueert Schill naar een gevestigde waarde in de wereld van evenementen, industrie en zelfs de gewone particulier. Hierdoor produceren ze nu de meest uiteenlopende kabelhaspels. Voor elke toepassing is er wel een geschikte oprolhaspel in het Schill gamma te vinden!

Schill haspel IP67

Waarom Schill?

  • Kabelhaspels in verschillende materialen voor duurzame oplossingen in elke situatie en toepassing door het aanbod met hoge IP waardes.
  • Oprollers in verschillende kabeldiameters en –lengtes; ook modulaire systemen waarbij meerdere haspels gecombineerd kunnen worden opgesteld.
  • Keuze uit lege kabeloprollers of volledig uitgeruste haspels met ingebouwde contactdozen, connectors en kabel.
  • Verschillende soorten kabels beschikbaar: elektriciteit, data, beeldtransmissie (wel of niet met splitters),…
  • Specifiek voor de podiumsector heeft Schill ook compacte en stapelbare haspelomkastingen en verrijdbare kabelhaspeltrolleys op wieltjes. Ook voor gebruik op schepen en voor offshore toepassingen zijn er aangepaste haspels verkrijgbaar.
  • Verschillende opties zoals manuele of automatische oprolling, elektrische sturing, geïntegreerde verlichting, automatische aanpassing van vrijgegeven kabellengte…

Kabelhapels voor elke toepassing

Concert kabelhaspel

Audiovisuele sector, evenementen en elektrotechniek

De mobiele kabelhaspels zijn erg handig in gebruik en ze verlengen de levensduur van de kabel. Want die wordt optimaal beschermd in een aangepaste behuizing.

Ook voor fragiele kabels zoals optical fibers en glasvezelkabels heeft Schill geschikte oproloplossingen.

Voor de verdeling en aftakking van elektriciteit worden de haspels voorzien van geïntegreerde contactdozen (verschillende stroomsterktes, polen, voltages). Ook extreme overspanningen met zeer lange kabellengtes of kabels met grote diameters zijn mogelijk.

Ook losse verlengkabels verkrijgbaar.

Industrie kabelhaspels

Industrie

Met doordachte kunststof behuizingen voldoen deze haspels aan de strengste veiligheidsnormen. Bestand tegen chemicaliën, benzine, oliën, water en extreme weersomstandigheden van -20°C tot + 60°C.

Er zijn ook heavy duty uitvoeringen beschikbaar. Gefabriceerd uit schokbestendig, slijtvast staal, lichtgewicht en weerbestendige synthetische rubber of zelfs gegalvaniseerd staal.

Aangepaste kabeloprollers voor buitengewone kabellengtes en –diameters.

Zowel vrijstaande modellen als haspels voor muurbevestiging of bevestiging aan de wagen.

huishoudelijk

Huishoudelijk gebruik

De lichtere kabeloprollers zijn bijzonder geschikt voor particulier gebruik. Onderhoudsvrij en bijzonder gemakkelijk in gebruik.

Schill in een notendop

  • Meer dan 60 jaar relevante ervaring
  • Schill mag dan wel een internationaal gerenommeerd bedrijf zijn, het blijft toch een (h)echt familiebedrijf. Momenteel staat de 3e generatie aan het roer.
  • In de beginjaren was Schill voornamelijk gespecialiseerd in de productie van accessoires voor audiovisuele toepassingen. Ook nu nog is Schill een gekende naam in de audiovisuele sector, maar tegenwoordig is het bedrijf ook ruim vertegenwoordigd in andere sectoren .
  • De firma Schill mag heel wat innovatieve uitvindingen op haar naam schrijven. Onder meer de eerste draagbare cable drum in plaatstaal, de eerste zelfoproller met springveer en de eerste geïsoleerde PVC kabeltrommel.

Ook Schill in jouw catalogus?