Zes topmerken

Betrouwbare invoerder

Elektrotechnische componenten

Home » Elektrische aansluitklemmen

Elektrische aansluitklemmen

Voor duurzame en kwaliteitsvolle elektrische aansluitklemmen, klop je het best aan bij het merk Elkutec. Deze fabrikant bewijst dagelijks dat specialisatie tot superieure productkwaliteit leidt, en dit kunnen wij bij DM alleen maar ondersteunen. Dit merk heeft meer dan 30 jaar ervaring in de productie van elektrische materialen en elektrotechnische onderdelen. Jouw klanten zitten dus zeker goed met de elektrische aansluitklemmen van Elkutec.

5p stopcontact van Bals

Meer weten over onze producten?

titel_sondersteckvorrichtungen

Betrouwbare elektrische aansluitklemmen

Om elektrische leidingen met elkaar te verbinden doe je het best beroep op betrouwbare elektrische aansluitklemmen. Bij DM zijn wij ervan overtuigd dat de elektrische aansluitklemmen van Elkutec van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daarom verdelen wij graag de producten van dit merk in België. Verder kun je ook bij ons terecht voor een ophangbare stoomverdeler of voor waterdichte, elektrische aftakdozen. Als gespecialiseerde elektrotechnische groothandel vind je bij ons gegarandeerd alle producten die je zoekt.

Ontdek onze uitgebreide service

Krijg je graag meer informatie over de elektrische aansluitklemmen van Elkutec? Of ben je benieuwd welke andere merken wij invoerden? Dan zit je goed bij DM uit Heverlee, nabij Leuven. Wij geven je graag meer informatie over deze producten en je geniet bij ons van uitstekende en uitgebreide service. Wij zijn te bereiken via 016 40 03 02 of via info@demaegd.be.

Variabox assortiment