Icon werkplaats Werkplaats

Kwaliteit, snelheid en personaliseerbaar!

Wand- en draagbare kasten

Kwaliteit

Soms merk je dat wat je wilt gewoonweg niet in de catalogus staat. Daarom moet je niet inboeten! Voor exact deze situaties beschikken wij over een werkplaats in ons gebouw. In onze werkplaats werken we met de beste producten van onze leveranciers. En dit met het beste en bekwaamste personeel. Op deze manier bouwen wij enkel kwalitatief materiaal!

Maar ons woord blijft maar een woord. Daarom investeren wij ook in het testen van de eindproducten volgens de DIN EN 61439 norm. Zo blijven we zeker dat we betrouwbare producten leveren. Zo ondervindt jij geen problemen en blijven wij trots op wat we doen!

Personaliseerbaar

Personaliseerbaar

We merken dat veel projecten een andere variabox of combinatiekast nodig vereisen. Daarom besluit Bals om te starten met het aanpassen van hun variabox en combinatiekasten naar de vraag van de klant. Om miscommunicatie te vermijden en sneller te werken doen wij dit nu binnenshuis.

Het enige dat je hoeft te doen, het onderstaande formulier invullen en doorsturen naar info@demaegd.be. Zo bekijken we wat de mogelijkheden zijn en maken een persoonlijk prijsvoorstel. Volledig vrijblijvend natuurlijk!

Aanvraag VBOX & COMBI (nl)

Snelheid

Snelheid

We haalden het al kort aan, door het bouwen van de VBOX en rubber combinatiekasten in ons eigen atelier te doen, besparen we tijd. Alle gebruikte materialen blijven natuurlijk hoge kwaliteit. Maar de levertijd van Duitsland en de communicatie valt weg. Hierdoor besparen we veel tijd en krijg je sneller het eindproduct.

Voor heel grote en dringende projecten slaan wij de handen in elkaar met een lokale partner. Natuurlijk voldoet deze partner ook aan onze hoge kwaliteitseisen!

Jouw grote projecten, geen probleem voor ons dus!

Ontmoet ons team

Nico Vandezande

Nico

Nico vult ons team al 30+ jaar aan. En wat een aanvulling! Zijn expertise in het domein valt niet meer weg te denken.

Sam Vandezande

Sam

Als het gezicht van Sam je bekend voorkomt dan heb je een goed zicht! Sam is namelijk de zoon van Nico. Met de expertise en opleiding van zijn vader, weet hij op jonge leeftijd al zeer veel over elektrotechnisch materiaal.