Beste wensen voor 2021 en wat kan je van ons verwachten?

De beste wensen in het nieuwe jaar!

2020 was een jaar vol uitdagingen, kopzorgen en aanpassingen. 2020 dwong bedrijven om anders te gaan kijken naar hun interne structuur en de communicatie naar de klanten.

Thuiswerk, online communicatie en creatieve oplossingen vallen niet meer weg te denken. Dit alles geeft ook voordelen! Zo bereik je nieuwe klanten die je eerst niet bereikte met de online communicatie. Door thuiswerk hoef je niet meer door die ellenlange file. En de creatieve oplossingen geven je de zelfzekerheid dat je crisissen aankan!

Ook wij starten 2021 als een herboren bedrijf! Met nieuwe communicatiemedia (Facebook, Linkedin en live chat op website), nieuwe gezichten en een innovatieve toekomstvisie. We willen dit allemaal gebruiken om jou zo efficiënt mogelijk te helpen en ondersteunen om van 2021 een topjaar te maken!

Wat brengt 2021?

EZ Base

De belangrijkheid van sociale media, mailing en digitale communicatie groeit naar nieuwe hoogten in 2020. Jammer genoeg eist het onderhouden van deze kanalen enorm veel van je tijd.

Daarom besluiten we om vanuit de De Maegd samen te werken met EZ Base. Door middel van EZ Base kunnen wij de campagnes maken, en hoef jij ze enkel te selecteren. Je kiest zelf welke campagnes je gebruikt en welke niet. Wij maken de tekst en geven foto’s, EZ Base past ze aan aan jouw huisttijl zodat je ze meteen kan posten! 

De noodzaak naar een webshop groeit ook stevig, ook hiervoor gebruiken wij EZ Base. Wij uploaden de nodige gegevens in een eenzijdig format op EZ Base en zij zorgen dat het makkelijk te implementeren valt. 

INNOLINQ

In 2021 komt Bals na de Quick Connect met een nieuwe versie, de INNOLINQ! Deze versie valt nog makkelijker te installeren, is nog sterker en geleid nog efficiënter! 

Deze versie komt uit rond de lente. 

Aftakdoos zwart in industrie

Black Series Hensel

Na de het succes van de aftakdozen in het grijs, komt Hensel in 2021 met dezelfde lijn in het zwart. Deze aftakdozen passen perfect in donkerdere omgevingen en bieden nog steeds dezelfde kwaliteit die je verwacht!

LED Doorlusverlichting - NOODSTOP

Doorheen 2020 ontwikkelde we een nieuw product voor ons gamma. Na de nodige testfase mogen we met trots zeggen dat je vanaf 2021 doorlusverlichting met noodstop bij ons kan verkrijgen!

Op naar een gezond en fantastisch 2021!

Wil je meer informatie over 1 van deze producten? Aarzel niet om ons te contacteren!

Via mail 

Of via de andere communicatiekanalen!