Bals rubberen werfkasten: robuust, veilig en snel geleverd

Al jaren staan onze Bals werfkasten garant voor stroomverdeling op werven. De robuuste, impact-bestendige rubberen behuizing maakt deze werfkasten ideaal voor agressieve omgevingen en moeilijke weersomstandigheden. Deze behuizing is beschikbaar in twee maten: 250 x 210mm en 320 x 245mm zodat zowel grote als kleine werven gebruik kunnen maken van onze stroomverdeelkasten.

Bovendien zijn ze ontworpen om gemakkelijk te kunnen opstapelen, dit maakt zelfs heel grote stroombehoeftes geen probleem voor onze Bals werfkasten. Dankzij een handvat op het deksel zijn ze eenvoudig te verplaatsen, dit maakt ze tevens een mobiele oplossing voor stroomverdeling. Het deksel gaat eenvoudig open en dicht om snel en veilig toegang te krijgen tot de verliesstroomschakelaar en automaten. Deze zorgen voor de afzekering van uw circuit en garanderen een veilige stroomverdeling waarbij uw toestellen en gereedschap beschermd blijven. Bovendien kan het deksel afgesloten worden met een hangslot zodat enkel bevoegde personen toegang hebben tot de afzekering.

De werfkasten worden uitgerust met het kwaliteitsvol Bals CEE materiaal. Wij maken uw configuratie geheel op maat! Zo bieden we voor elke behoefte de gepaste oplossing. Stuur uw aanvraag naar info@demaegd.be. Onze specialisten zullen u dan een volledig vrijblijvende offerte maken met 3D tekeningen van de gevraagde werfkast zodat u concreet weet waaraan u te verwachten. Vervolgens worden ze volgens uw specificaties in onze eigen werkplaats gebouwd en kort erna opgestuurd. Dit zorgt voor een erg korte levertermijn waar u alleen maar tevreden over zal zijn. Roestvrij stalen standvoet ook beschikbaar.

Hieronder staan onze vier standaardmodellen die steeds bij ons in stock staan.