Aftakdozen Zwart

Hensel aftakdozen zwart

Hensel Aftakdozen Dk-Line

Aftakdozen blijven iets dat je liever niet prominent aanwezig ziet in je omgeving. Toch zijn ze nodig! Normaal kan je al aftakdozen krijgen in het wit, wat perfect is voor veel lichtere omgevingen met witte muren. Maar in donkere omgevingen valt dit natuurlijk extra op.

Daarom brengt Hensel nu dezelfde aftakdozen uit van de DK Line in het zwart! Deze blijven volledig hetzelfde, maar dan in het zwart. Je blijft dezelfde kwaliteit krijgen die je verwacht van de aftakdozen, maar nu extra beschikbaar voor die donkere omgevingen.

Aftakdoos zwart in industrie

Waarom een extra kleur aftakdoos?

Hensel weet dat niet alleen het nuttige en praktische hard doortellen, maar ook het visuele. Aftakdozen zijn een deel van wat mensen zien als ze je bedrijf bezoeken. Vaak wil je dat de aftakdoos in het interieur verdwijnt. Daarom groeit de eis bij meerdere mensen om kabels en aftakdozen  te kunnen verbergen. Hensel negeert deze evolutie niet en begint daarom met deze lijn in het zwart!

Indien je bedrijf in donkere ruimtes werkt of een donker interieur jouw ding is, dan zijn de zwarte aftakdozen perfect voor jou! 

Installatie klemmen in aftakdoos

Dezelfde functies van aftakdozen

De aftakdozen bevatten nog steeds dezelfde nuttige onderdelen die je verwacht van Hensel. Zo bevatten de ze nog steeds de zachte membranen die je gemakkelijk doorprikt. Je kiest welke membranen je wilt, doorprikt ze makkelijk met een scherp voorwerp en steekt je kabel erdoor. 

Eenmaal je kabels in de aftakdoos zitten, hoef je enkel de kabels te strippen en aan te sluiten op de klemmen. Deze kan je zelf installeren of een aftakdoos gebruiken waar deze al inzitten.

Wil je meer informatie over het installeren? Klik dan zeker hier

Hensel Aftakdoos Zwart aan paal

Spatwaterdichte en stofdichte aftakdozen

De nieuwe versie aftakdoos krijgt nog steeds de IP66 waarde. Hierdoor weerstaan ze stortregens, zware weersomstandigheden en geraakt stof er niet in. Je kan perfect de aftakdoos buiten installeren zonder je zorgen te hoeven maken. Alles zal droog blijven en blijven werken.

Door de stofdichtheid, valt de aftakdoos perfect te combineren met omgevingen waar veel gezaagd of geboord wordt. Dit geeft veel stof, maar vereist natuurlijk ook elektriciteit om de machines te laten werken. De perfecte aftakdoos voor jouw werf dus!

 

Hensel

Meer informatie over hensel?

Klik hier

Kortom, de Hensel aftakdozen in het zwart bieden je nog steeds alles wat je verwacht.

Wil je meer informatie krijgen over de aftakdozen? Aarzel niet ons te contacteren!

 

Enycase

Meer informatie over de Enycase

Klik hier